Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretsz párkapcsolatban élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretsz párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Miért igen, miért nem?

2018. aug. 1. 16:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Akkor csak én vagyok ennyire elbaszva?

Köszönöm a válaszokat.

2018. aug. 2. 07:00
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, nem feltétlenül te vagy elrontva. Ahogy többen is írták, a megfelelő emberrel érzik jól magukat párkapcsolatban. Ha rossz ember mellett cövekeltél le, akkor ne csodálkozz, hogy nem élvezed a párkapcsolat nyújtotta örömöket.
2018. aug. 2. 07:23
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Igen, mert a páromban minden meg van amire csak vágyok😍
2018. aug. 2. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

Igen. De attól függ milyen kapcsolat.

Sokat voltam szingli, volt pocsék párkapcsolatom, illetve kezdetleges kapcsolatok is, amik hamar véget értek, mert nem volt egyik sem az igazi. A végére pedig jött egy igazi, jó, boldog kapcsolat-majd ebből lett házasság.:)

Határozottan attól függ... Mióta a férjemmel vagyok együtt, imádom:) Soha nem cserélném el semmiért az életünket. Korábban a pocsék kapcsolatom sok stresszel járt, végül mikor rájöttem hogy menthetetlen, ki is léptem belőle. Annál a kapcsolatnál pl az egyedüllét is sokkal jobb volt:) Nem volt vele bajom, éltem a kis életemet, jól éreztem magam, nem unatkoztam, jó volt egyedül is, sose voltam kapcsolatfüggő, hogy csak úgy legyek valakivel...De őszintén szólva hiányzott egy hozzám való társ ezekben az években.

Nekem az a tapasztalatom, hogy egy kiegyensúlyozott, boldog, érzelmeken alapuló párkapcsolat, ahol a felek "zsák a foltját" módon passzolnak, nagyon sokat lendít az eredeti -jól meg voltam egyedül is- állapoton pozitív irányba.

Minden attól függ, hogy a neked megfelelő emberrel vagy -e együtt. Negatívumát nem látom a jó kapcsolatnak. Én nem tapasztaltam semmi rosszat benne. Akivel anno rossz volt, azzal nyilván nem is illettünk össze.

2018. aug. 2. 15:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem szerettem kapcsolatban együtt lakni élni

Sok volt a kompromisszum , sok mindenről kellett lemondanom

Nem szeretek masokkal együtt aludni, csak egyedül alszom akkor pihenem ki magam

Amíg nem bulizom ki magam, nem erem el az álmaim celaim addig biztos egyedülálló maradok. Laza szex kapcsolat ,kapcsolat sem érdekelt/ érdekel

24N

2018. aug. 3. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:

A hozzám illő emberért tűzbe is mennék!

De a mostani ""párom"" (nem tudom minek nevezzem) úgy rühellem hogy nem igaz előbb - utóbb úgy érzem az lesz a vége mint a (azthiszem) ""gyógyszerek hatása alatt-nak.

2018. aug. 3. 12:37
 17/18 A kérdező kommentje:
De én semilyen párkapcsolatra nem vágyok. És ez szerintem baj.
2018. aug. 4. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Dehogy baj!

Én sem vágytam rá csak sajnos "muszáj volt..

2018. aug. 4. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!