Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól működő párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól működő párkapcsolatban élsz, de szeretsz mást! Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A lelkeddel érzed, hogy szerelmes vagy (gyomorgörcs, tenyér izzadása, remegés, izgulsz, mikor látod), de az eszeddel, meg tudod, hogy nem szabadna (párkapcsolatban élsz, pároddal jól kijösz, közösen tudtok tervezni, hasonló gondolkodás, nincsenek viták), illetve a harmadik fél egyébként sem olyan, mint, akit hosszú távra el tudsz képzelni magad mellé. Mi a helyes megoldás?
2014. máj. 21. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem jól működő kapcsolat az, ahol az egyik fél mást szeret.
2014. máj. 21. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szakítani. Előbb-utóbb ez lesz a vége.
2014. máj. 21. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Keresni egy másikat. Hagyni a jelenlegi unalmas kiszámitható életet és hagyni akivel nem tudsz hosszútávra tervezni. Keresni olyat akivel minden klappol
2014. máj. 21. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
13%

Az elso harom konnyen beszel, nem voltak meg ilyen helyzetben... mas kapcsolatat en is el tudom bszni

en voltam ilyen helyzetben... nem volt jo... aztan persze a masik csaj (a kapcsolaton kivuli) is elegedetlen volt (mer o is belem volt zugva) ees a vegen osszekaptunk es nem beszeltunk egy darabig... ezalatt helyrejottek az erzelmeim, es azota ammasik csaj az egyik legjobb baratom:) (es o is pasizik szabadon, sot nagyonis tultette magat rajtam)

ez egy happyend, de ha ne beszeltunk volna soha tobbe, akkor is jol dontottem!

2014. máj. 21. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
4. Mi lett a kapcsolatoddal, együtt maradtatok?
2014. máj. 21. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ha gyomorgörcsöd van, izzad a tenyered és egyéb, nem feltétlenül jelenti, hogy szerelmes vagy. Szerintem csak megismerted azt az új személyt és az újdonság varázsa is rátesz egy lapáttal arra, hogy egyébként tetszik. Te magad mondtad, hogy a haramdik féllel nem terveznél hosszú távra. Gondolom a jelenlegi párkapcoslatot tart már egy jó ideje, mivel ha új lenne, nem érdekelne harmadik fél.

Egyszerűen el kell döntened, hogy bele akarsz-e bonyolódni egy szerelmi háromszögbe, aminek úgyis rossz vége lesz valaki számára, vagy túllendülsz a heves érzelmeken és inkább azon dolgozol, hogy a jelenlegi kapcsolatod ápolod és fejleszted, ha annyira már nem izgi.

2014. máj. 21. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
ugggggyan ebbe a cipőben vagyok (ráadásul ex a másik fél)...nos én úgy vagyok vele, hogy mivel tudom az ex-ről hogy korától függetlenül ugyan olyan komolytalan maradt, életcél nélkül, falja a nőket stb. így az eszemre hallgatok s maradok a több éve jólműködő kapcsolatomban. Igazság szerint jól kijövünk a párommal, persze vannak hullámvölgyek de mindazonáltal h amikor az ex felbukkan X időnként és megzavar minden sínen van a párom és köztem. Nehéz harc (volt is, meg lesz is) magamban, hiába szórakozik a szivem velem, az eszem tudja h esélytelen és arra hallgatok...:( :)
2014. máj. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!