Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő párkapcsolatban élsz, de szeretsz mást! Volt már valaki ilyen helyzetben?
Az elso harom konnyen beszel, nem voltak meg ilyen helyzetben... mas kapcsolatat en is el tudom bszni
en voltam ilyen helyzetben... nem volt jo... aztan persze a masik csaj (a kapcsolaton kivuli) is elegedetlen volt (mer o is belem volt zugva) ees a vegen osszekaptunk es nem beszeltunk egy darabig... ezalatt helyrejottek az erzelmeim, es azota ammasik csaj az egyik legjobb baratom:) (es o is pasizik szabadon, sot nagyonis tultette magat rajtam)
ez egy happyend, de ha ne beszeltunk volna soha tobbe, akkor is jol dontottem!
Az ha gyomorgörcsöd van, izzad a tenyered és egyéb, nem feltétlenül jelenti, hogy szerelmes vagy. Szerintem csak megismerted azt az új személyt és az újdonság varázsa is rátesz egy lapáttal arra, hogy egyébként tetszik. Te magad mondtad, hogy a haramdik féllel nem terveznél hosszú távra. Gondolom a jelenlegi párkapcoslatot tart már egy jó ideje, mivel ha új lenne, nem érdekelne harmadik fél.
Egyszerűen el kell döntened, hogy bele akarsz-e bonyolódni egy szerelmi háromszögbe, aminek úgyis rossz vége lesz valaki számára, vagy túllendülsz a heves érzelmeken és inkább azon dolgozol, hogy a jelenlegi kapcsolatod ápolod és fejleszted, ha annyira már nem izgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!