Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, mert eddig mindig csak a fájdalom jutott.
Pedig nagy reményekkel vágtam bele
Nem tudom. Még sosem gondolkodtam el ezen így.
A megfelelő ember mellett jó vele élni. De kapcsolat nélkül is jól megvoltam egyedül.
Szerintem önmagában a kapcsolat miatt semleges. Se nem jó se nem rossz.
Ha már személyre vetítve nézzük a dolgot, akkor szeretek.
De önmagában nekem nincs ebben érzelmi alapú állásfoglalásom. Mert egyedül is szeretek lenni és egy megfelelő partner mellett is szeretek lenni.
Én igen.
Azért, mert van társad, akivel lehet dumálni, szexelni, nem vagy egyedül a gondokkal. Meg ha még kedveled is a párod, szereted, vagy esetleg szerelmes vagy, akkor a puszta jelenléte feldob téged. Meg ha jófej a párod, van humora, akkor jobb hangulat van, mint nélküle.
Igen, szeretek.
Korabban sokat voltam egyedulallo es csak neztem a csajokat, probalkoztam de egyiknek se kellettem. Most meg nem is nezhetem oket de itt van a felesegem ugyhogy nincs ra szukseg meg nem is engedne :D
Jo hogy itt van, at tudom olelni, van szex es egyutt minden konnyebb mint egyedul. Raadasul kulfoldon vagyok es nelkule teljesen egyedul lennek, de itt van o es a csaladjaval is jo a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!