Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozaikcsaládban a pénzügyek?
Hogy oldjátok meg? A pár egyik tagjának nincs gyermeke, másiknak van(2, első házasságból), ilyenkor hogy oldjátok meg a pénzügyeket? Közös kassza? Külön kassza? Részben közös kassza?( gyerek-költséget fizessen a vér szerinti szülő?)
Mozaikcsaládban elők hozzászólásait várom, hogy milyen modellrendszerük van....köszi!
Apámnak mindent az uj családra kellett költeni, én érjem be a havi 25 ezer árvaságival.
Mostohaanyám egyy szelet kenyeret sajnált tölem sokszor.
Nagyon idilli, amit a 7-es leírt és sok pasi be is vállalja. Apósom is közös kasszára ment az új feleségével, az új feleség lányait sajátjaként nevelte, soha nem sajnálta/sajnálja rájuk a pénzt. Az persze nem volt baj, hogy a saját gyerekei sokkal alacsonyabb életszínvonalon élnek, mint a felesége gyerei. Többszörösét költötte/költi más gyerekeire, mint a sajátjára. Az unokákkal is így van. A felesége unokáját nyaraltatja, eltartja. Ha eljön hozzánk nézegeti az unokája játékait, hogy mit kellene megvenni a másik gyereknek.
Félreértés ne essék, az ő dolga, mi mindent meg tudunk adni a gyerekünknek, csak nekem fura. Én nem mozaikcsaládban nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!