Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőket nem zavar ha a pasijaval osszekeverednek a pénzügyek a nő rovására?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra,hogy a nő vásárol be többször a saját pénzen,vagy ő fizeti többször a számlákat,mert a pasijanak sorozatban van vmi sürgős fontos kiadás pl a kocsijához vagy hobbi.
Vagy h a nő költ arra h a pasija trendi ruhákban járjon,jól nézzen ki,de visszafelé ez nem működik,mert a pasinak elmegy a pénze a felelotlensegekbol adódott törlesztésre,bíróságokra.
Vagy közös programokra nincs a pasinak loveja,mert cégre,sörre,egészségtelen nyalanksagokra megy el.
Ki hogy kezeli ezt?
Nem idegesít e benneteket?
2015. okt. 16. 22:20
1/8 anonim válasza:
Dehogynem idegesítene. Néha belefér, de az, hogy állandóan én költsek a másikra mert az elbarmolja a pénzét, az nem.
3/8 anonim válasza:
Zavarna.
Ha nagyon hamar nem változtatna rajta, akkor lapát.
4/8 anonim válasza:
érintett vagy kérdező? ha igen beszélj a pasiddal erről, ha nincs eredménye akkor szakíts....annak nincs értelme hogy ideírjon egy másik nő akit szintén baleknak tart a hapsija és egymást hergeljétek az összes férfi ellen úgy ánblok
5/8 anonim válasza:
Kifejezetten zavar már. Régebben nem volt gond, azt hittem, hogy természetes az egymás segítsége. Persze segített mikor megszorultam, de utána kicsengette a "tartozásom". Azóta én is pontosan elszámolok neki mindent.
6/8 anonim válasza:
ha állandóan ez lenne, az engem is zavarna. amúgy kisegítem szívesen kérés nélkül, de ha mindig ilyen felelőtlen és nincs esze, az bosszantó.
8/8 anonim válasza:
Zavarna, de ha együtt élünk (gondolom ezért tetted ebbe a kategóriába), akkor közös a kassza, és megbeszéljük, hogy mire van pénzünk, mire nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!