Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire zavar? Ez természetes?
Ha annyira zavar, akkor bizony nincs sok jövő...
Én szívom nagyon régen, tudom, hogy a leszokás azért nagyon kevés embernek meg csak úgy....
Kemény drog, ez van.
Azt viszont megfigyeltem, hogy a terhes nők nagyobbik (normális) része abban a pillanatban elhagyja... szóval... :D
Az zavar, hogy cigizik, vagy az, hogy nem tartja be a szavát?
Van sok nem dohányzó, aki rosszallja, és van sok anti-dohányos, utálják, nem bírják....
Te ez utóbbi féle lehetsz..
Ha fontos a lány, mondd meg neki, hogy majd akkor folytatjátok, ha 2 hétig nem szívja.
1. A cigiről nem könnyű leszokni. Legalábbis nem mindenkinek megy, és nem feltétlen a kitartás hiánya a probléma.
2. Tudtad, hogy cigizik. Minek jöttél össze vele, ha ennyire nem bírod?!
3. Érthető, ha idegesít, sokan nem bírják.. A többségnek viszont van annyi esze, hogy olyan barátot/barátnőt választ, aki nem cigizik és így akkor nem kell verned az asztalt és őt idegesítened, hogy szokjon le.
Mit csinálnék? Vagy elfogadnám a dolgot és akkor ráhagyom, hogy majd leszokik ha ő szeretne, saját maga miatt. Vagy szakítanék és keresnék egy olyan embert, aki nem cigizik.
A lehető legrosszabb, azért hisztizni, hogy a másik leszokjon.
A cigiről nem mindenki tud egykönnyen leszokni, a barátnőd talán eddig még nem próbálta, azt hitte, könnyebb lesz.
Vagy elviseled és majd talán valamikor leszokik, vagy sem, vagy szakítotok és keresel egy nemdohányzó lányt.
"Ha tudtad, hogy ennyire cigiellenes vagy, akkor eleve miért jöttél össze vele?"
Mondd! Te elolvastad a kérdés leírását egyáltalán?
"Barátnőmmel úgy jöttem össze hogy tudtam hogy cigizik de mondta ha van kiért akkor leszokik."
Hát bazz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!