Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a barátnőm észrevétele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátnőm észrevétele?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy mindig mindent csak anyáddal lehet elintezni..

Szoros ilyen téren a kapcsolat a szüleimmel. Mindig rájuk szamithattam , mindig jót akarnak nekem. Meg látássérültkent születtem,így sok barátom nem volt, Így nekik sokat kellett segíteni. Magamat ellátom stb.. Vhogy én még mindig kisgyereknek érzem magam, mert sokszor a szüleim irányítanak..

Most költöztem össze barátnőmmel jelentős szülői segítséggel. Ha bármi nehézség adódik rögtön szüleimhez fordulok.. 30f

2018. júl. 28. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Te magad is leírod, hogy jogos

* Vhogy én még mindig kisgyereknek érzem magam, mert sokszor a szüleim irányítanak..

És hogy mindig hozzájuk fordulsz. Nyilván nehéz a berögződéseken változtatni, de ha már oda eljutottatok, hogy összeköltöztetek, akkor ideje elkezdened megbíznod a barátnődben, és rá (is)támaszkodni. Ettől még marad a jó viszony a szüleiddel, csak ilyen az, amikor felnőtt lesz az ember.

2018. júl. 28. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg hívd a baratnődet, ha segítség kell. Nekem is volt látássérült párom, jó érzés volt mindig segíteni neki, amikor kérte. Teljesen már okok miatt lett vége, úgyhogy ezért ne félj. Legközelebb a barátnőd hívd, ha kell segítség. Ha nem is mindig, de érezze,hogy rá is számítasz. Most aZTE érzi, hogy anyukadra jobban számítasz, mint rá, ez rosszul eshet neki.
2018. júl. 28. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:

És ha a barátnőddel összeveszel valamin, ne rohanj egyből anyucihoz panaszkodni.

Jogos az észrevétele, de nincs ezzel baj ha felismered, kezdj el dolgozni rajta. És fordulj hozzá első körben :-)

2018. júl. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!