Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátnőm észrevétele?
Azt mondta hogy mindig mindent csak anyáddal lehet elintezni..
Szoros ilyen téren a kapcsolat a szüleimmel. Mindig rájuk szamithattam , mindig jót akarnak nekem. Meg látássérültkent születtem,így sok barátom nem volt, Így nekik sokat kellett segíteni. Magamat ellátom stb.. Vhogy én még mindig kisgyereknek érzem magam, mert sokszor a szüleim irányítanak..
Most költöztem össze barátnőmmel jelentős szülői segítséggel. Ha bármi nehézség adódik rögtön szüleimhez fordulok.. 30f
Te magad is leírod, hogy jogos
* Vhogy én még mindig kisgyereknek érzem magam, mert sokszor a szüleim irányítanak..
És hogy mindig hozzájuk fordulsz. Nyilván nehéz a berögződéseken változtatni, de ha már oda eljutottatok, hogy összeköltöztetek, akkor ideje elkezdened megbíznod a barátnődben, és rá (is)támaszkodni. Ettől még marad a jó viszony a szüleiddel, csak ilyen az, amikor felnőtt lesz az ember.
És ha a barátnőddel összeveszel valamin, ne rohanj egyből anyucihoz panaszkodni.
Jogos az észrevétele, de nincs ezzel baj ha felismered, kezdj el dolgozni rajta. És fordulj hozzá első körben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!