Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jogos hogy mérges vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap megbeszeltuk parommal hogy ma reggel korán megyünk nagybevasarlasra hogy ne a tömegbe kelljen menni. De o elment haverjahoz es kettő után ert haza. Mar akkor is nagyon ideges voltam... De meg mindig alszik, mikor arrol volt szó hogy 8 körül mar odaerunk...
Ne rugdosd. Inkább vigyél neki egy kávét az ágyba, és keltsd fel úgy.
2018. máj. 19. 07:12
2/11 A kérdező kommentje:
Nem kavezik...
2018. máj. 19. 07:13
3/11 anonim válasza:
Ha megbeszéltétek és nem tartotta magát ehhez,akkor valamennyire jogos. Egyébként sokan így gondolják,hogy korán mennek,hogy ne legyen tömeg,elmennek és már is tömeg van. :)
2018. máj. 19. 07:13
4/11 A kérdező kommentje:
Tök mindegy... Meg volt beszélve es leszarja. Mert a haverozas az fontos... Nem lett volna eleg 10 ig vagy 11ig...
2018. máj. 19. 07:16
5/11 anonim válasza:
Rugdosd ki, én kettő után érnék haza, le sem feküdnék, ha korán kéne kelni.
2018. máj. 19. 07:19
6/11 anonim válasza:
Én is 2 körül aludtam el,de már ébren vagyok egy fél órája kb. Menjünk vásárolni? :)
2018. máj. 19. 07:21
7/11 anonim válasza:
50 eves korodra agyergorcsod lesz, ha ilyen hulyesegekbol problemat csinalsz. Elszalad a szupermarket? Ehen haltok? Nem. Akkor meg minek idegeskedni meg "kirugom az agybol"? Te jo eg. Neked inkabb az a bajod, hogy a haverjaval volt.
2018. máj. 19. 09:07
8/11 anonim válasza:
Mi ha megyünk valahova és ezt előtte megbeszéljünk nálunk a családban úgy van hogy anyám betrappol felhúzza a redőnyt mondja hogy öltözni és mehetünk :D ha ránk várna szerintem délbe se mennénk sehova. Minek vársz rá? Bemész a szobába és felkelted. 1 óra alatt be lehet vásárolni aztán mehet haverozni. Most szerintem ez nem akkora probléma.
2018. máj. 19. 09:38
9/11 anonim válasza:
Csak azért, mert valaki nem ment át a szavahihetőségi és megbízhatósági teszten, még nem kell kirugdalni az ágyból. Ilyen apróságokat, mint h valaki megígér valamit, és nem tartja be, ilyesmit nem illik számon kérni. Hol élünk már!? A huszonegyedik században??? Igazi férfi a párod, megígér valamit, amit aztán némi alkohol kimos belőle. Ébreszd fel, hogy még neki állhasson feljebb.
Amúgy a mai belépőd a nagybevásárlásra kétszemélyes?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!