Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek mindig mérges rá?
Ezt a kérdést magam sem tudom, hogy melyik kategóriába írjam. Nem is ez a lényeg.
Van egy barátom, akibe én beleszerettem, de nem viszonozta. Sokáig nem tartottuk a kapcsolatot, de egy ideje megint. Nem mondom, hogy teljesen túl vagyok rajta.
Most állandóan ugrat, beszólagat, én ugyanígy válaszolok. Én a végén mindig tényleg berágok rá, persze ezt nem mutatom neki. Nem tudom, miért talán túl komolyan veszem. De zavar, hogy mindig ilyen degradálóan beszélünk egymással.
Gondolom a leírásomból kiderül, de ha nem, fiatalok vagyunk, a húszas éveink elején járunk.
Nagy és komoly barátság lehet, ahol állandóan beszólogatnak egymásnak a "barátok".
Ha neked kényelmetlen ez a szituáció akkor kár felfrissíteni ezt a szociális kapcsolatot.
Nyilván arra sincs agya a csórikának, hogy észrevegye, hol lehet ezeket tolni és hol nem.
A kérdésem az, mi az, ami miatt beleszerettél?
Akkor ne menj bele a "játékba"...
Viszont a kérdésre még nem válaszoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!