Ha nem hagynak aludni, akkor felb***om magam a dolgon és iszonyúan ideges leszek, és ütni tudnék! Mit tudok ezzel csinálni?
Ha aludni akarok, mert fáradt vagyok, és valaki elkezd kint flexelni, porszívózni, kalapácsolni, vagy a szomszéd srácok diszkóst játszanak elég hangosan, akkor egy ideig úgy fekszek az ágyban, hogy "ok, semmi, nyugi, mindjárt abba hagyják..." de mikor már 10 perce megy a flex, vagy 10 perce kalapácsolják a vasat, vagy bármi, 20 perce ugat a kutya holott senki a környéken, akkor megy fel a vérnyomásom, és felb***om magam de nagyon!
És ilyen leszek kb: [link]
Akkor ha ilyen vagyok jobb ha nem szól hozzám senki!
Most mit tudnék ezzel csinálni, nem bírok lenyugodni, ha aludni akarok, és zaj miatt nem tudok!
A füldugó nem megoldás, mert néha a diszkós srácok feltekert mélynyomóval nyomatják akár hétköznap akár éjjel akár délután, a rendőrség már nem 1x volt náluk, de semmi!
Csak én vagyok olyan, hogy ha nem tudok aludni ideges leszek? Vagy más is? Most mit csináljak? Utálom felb***ni magam, de nem tudok nyugodt maradni, ha erről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!