Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverve érzem magam. Jogos?
Sziasztok!
Páromat interneten ismertem meg 3 évvel ezelőtt. Elég távol éltunk egymástól, de szerettük volna összekötni az életünket. Ehhez viszont valamelyikunknek fel kellett adnia az addigi életét. 1 évig könyörgött, hogy koltozzek én hozza, és hogy majd milyen jó lesz. Hogy egy másik életet fogok élni, mint addig. Hogy majd elvesz feleségül, még babánk is lehet, utazunk, stb. Nagyon szerettem, hozzá is köztem. Én tényleg akartam egy új életet, hogy majd feleség leszek és anya, ha úgy alakul. Azóta eltelt 2 év, 40 éves lettem, de semmi nem történt. Tegnap szóvá tettem, hogy milyen nagy terveink voltak, de mégsem úgy alakult. Azt mondta, hogy ő soha nem fog felsegül venni, ne is számítsak rá! Mert neki már volt felesége és gyereke is van már. Neki már minden megtörtént. És tudja, hogy ez a kapcsolat ugyanúgy nem visz engem sehova, ahogy az eddigiek sem. De akkor is kitart a döntése mellett.
Nem az esik rosszul, hogy nem vesz el feleségül, hanem az érzéssel van baj, amit most iránta érzek. Miert nem akkor beszélt így velem mikor még nem költöztem hozza?? Ha akkor ezeket mondja, biztos maradok a fenekemen. Nem volt akkor őszinte, csak birtokolni akart, mikor könyörgött, hogy legyek vele. Otthagytam mindent egy új élet reményében és közben kiderült ez a kapcsolat sem vitt sehova.
Én azt gondolom, hogy egy házasság nem létkérdés egy kapcsolatban, de mégis, ha egy férfi így kijelenti a párjának, hogy soha nem veszi el, az azt jelentheti, hogy nem is annnyira fontos számára a másik.
Persze már nem nagyon reménykedhetek 40 évesen, hogy majd találok valakit, akivel új életet kezdhetnek, mert kb lehetetlen "kuldetes" lenne. De ha ezt tudom, nem pazarlok el 2 évet sem az életemből.
Átvette érzem magam. Ti hogy látjátok?
Jol atvert nem mondom. Pszichopatakat megszegyenito mezes mazas szoveggel odahuzott teged. Ejjjj....de mar korban vagy.
De meg nem kestel el.
Ha idoben kepsz es eszmelsz, meg ujrakezdheted.
Ha nem, maradj mellette es legyel a babja amivel jatszik.
Igen, én is gondoltam rá, hogy az egyuttelesnel kiderült nem is szeret annyira. Hogy mikor még nem kapott még vonzóbb voltam. Nem tudom, magamban keresem a hibát.
De, elhiszem, hogy 60 felett is lehet párt találni, vagy akkor megtalálni az igazit. :)
Nyilvánvaló, hogy átverve érzed magad, de nem biztos, hogy át is vagy verve. Minden kapcsolat úgy indul, hogy megtaláltuk az igazit, a te pasid is simán gondolhatta úgy, hogy te kellesz neki, álomnő vagy, feleséggé tesz, és anyává. Ezekre az érzésekre a távkapcsolat még inkább ráerősíthetett. Csak ugyebár lakva ismerszik meg az ember!
Amikor megkapott, ott voltál fizikai valódban is, elmúlt a varázs. Nincs ezzel baj, több kapcsolat végződik szakítással, mint házassággal. Az, hogy feladtad érte az addigi életed, a te döntésed volt, mint ahogy az is a tiéd, hogy vele akarsz-e maradni. Ő korrekten elédàllt, nem beszél félre, tudod, hogy mire számíthatsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!