Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm terhes, de átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm terhes, de átverve érzem magam, mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónapja vagyunk együtt és már a második randin lefeküdtünk, szex közben kérdeztem meg hogy elmehetek-e benne amire igen volt a válasz, gondoltam védekezik. Hát nem. Azóta hetente 2-3x szexeltünk és mindig beleélveztem. Ma felhívott hogy sürgősen találkoznunk kell, nem aggódtam, mert nem gondoltam hogy ez lesz, de hozta a terhességi tesztet és mutatta hogy ő teherbe esett. Természetesen számon kértem rajta a fogamzásgátlót, de azt mondta hogy nem gondolta hogy ez lesz ebből, ráadásul hogy én honnan gondoltam hogy ő szed. Eléggé összevesztünk, nem is tudom már mit mondtam, de ő meg akarja tartani és azt akarja hogy együtt neveljük fel. Ezzel csak annyi a gond hogy még nemrég töltötte a 16-ot és még én is tanulok, nincs munkám, keresetem amiből ezt kivitelezhetném. Emelett nem gondolnám hogy az ő hülyeségéből és tudatlanságából adódó terhet nekem viselnem kéne. Ha jelezte volna hogy nem védekezik akkor kivettem volna időben vagy talán gumit is húztam volna. Sosem gondolkoztam rajta hogy akarok-e házasodni, gyereket stb. így azon sem hogy kivel szeretném. Szeretem őt, de nem hiszem hogy vele kéne leélnem az életem, főleg ezek után. Mit lehet tenni a helyzetemben?
2012. nov. 23. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Nehéz kérdés. Szerintem magyarázd el neki a helyzetet, hogy ezt nem tudjátok megoldani, a babának lenne rossz egy olyan családban felnőni, ahol nem igazán akarják és nem készek még a felnevelésére. Most persze, lehet, hogy a szülők segítenének, de ettől eltekintve is praktikusan mindkettőtök életét tönkretenné. 16 évesen még nem áll készen a gyereknevelésre, és akármennyire is akarna babát, nem lenne rá alkalmas. Miből venné meg a picinek amire szüksége van? Hogyan tudna mellette lenni mindig és nevelni, amikor ő maga is gyerek még? Nem is számolva azzal, hogy te még csak nem is akartad a babát.

Bár abortuszellenes vagyok, de ebben az esetben én inkább azt választanám.

Mellesleg, mindketten hibásak vagytok, hiszen bár szólhatott volna, hogy nem védekezik, de akár te is megkérdezhetted volna a dolgot. Igaz, hogy már mindegy, de gondoltam, nem árt, ha nem teljesen őt hibáztatod a dologért.

Amúgy, lehet, ha megbeszélitek a szüleitekkel, talán ők tudnak hasznos és használható tippeket adni. Elvégre akármi lesz is, nem ártana ezt elmondani nekik...

2012. nov. 23. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Már bocs, de te is legalább akkora idióta vagy, mint a lány, ha 4 hónap után ennyire megbízol benne.

Okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján.

Amúgy gondolom ehhez a szülőknek is lesz egy-két szava. Jó eséllyel nem fognak örülni, hogy a 16 éves kislányuk meg akarja tartani a gyereket.

Gondolom abortusz lesz belőle.

Ha meg nem, akkor fizeted majd szépen a gyerektartást.

Máskor meg húzol kotont.

2012. nov. 23. 23:35
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

"Emelett nem gondolnám hogy az ő hülyeségéből és tudatlanságából adódó terhet nekem viselnem kéne"

Lol...

Neked is épp akkora részed van benne, mint neki. Vagy te ott se voltál, mi?....

2012. nov. 23. 23:36
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Talan gumit is huztal volna... Azta...:)

Nezd, nyilvan nem ez volt a megfelelo kerdes egy 16eves lanytol. Gondolom nem volt szuz, de azert nem artott volna valamelyest beszelgetni a szexrol, es nem azonnal belevagni. O nem atvert, hanem annyira ostoba kis csitri, hogy nem tudja, hogy nem a golya hozza...

Es sajnalattal kozlom, hogy a terhet bizony neked is viselned kell, ugyanis meg ha az alapveto apai kotelezettsegeidet nem is teljesited, gyerektartast muszaj lesz fizetned, legalabb 18eves koraig.

Javaslom, hogy most, hogy mar ilyen kellemetlen a helyzet, probaljatok meg kommunikalni, es peldaul megbeszelni, hogy ki mit var az elettol,mi legyen a babaval, tudja-e egyaltalan, hogy milyen kotelezettsegekkel jar az,ha megtartja, stb. Ja, es persze imadkozz, hogy meg nincs 12hetes az a BABA, ami a baratnod hasaban fejlodik.

Orulet, hogy ertelmes felnott emberek evekig probalkoznak, hogy szulethessen egy gyerekuk,akinek mindent megadhatnak, az ilyen hulyegyerekek (mar megbocsass) honapok alatt osszehozzak.

2012. nov. 23. 23:41
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Meséld el ezt szépen a barátnőd szüleinek és a sajátjaidnak is. Hát ha ők tidnak beszélni a fejével.

A kiscsajnak meg mond meg, hogy te nem akarsz gyereket most. Ha ennek ellenére ő még is megtartja, akkor írassatok alá vele és a szüleivel egy olyan papírt, amin te kijelented, hogy nemmvállalod a gyereket és ő beleegyezik. Így nem kell gyerektartást fizetned és később sem kötelezhet rá. Majd ha rá jön, h saját szakállára nem is olyan könnyű ez (reméljük idelyében rá jön), akkor talán jobban hajlik az abortuszra.

2012. nov. 23. 23:52
 6/16 anonim ***** válasza:
55%

Na álljunk meg egy pillanatra! Nem fogok kertelni a te hibád is ez tény, miért nem kérdeztél rá többször, de valahogy én úgy érzem jogos, hogy átvertnek érzed magad. Ha először engedte, akkor te persze joggal feltételezheted, hogy védekezik utána pedig nem vagy gondolatolvasó, hogy tudd hoppá! mégsem. És mindezt úgy írom, hogy én is lány vagyok.

Az meg hogy 16 évesen azt mondja a lány, hogy fogalma sem volt, hogy ez lesz belőle??? Most viccel? Még mindig azt hitte, hogy a gólya hozza a babát? Akkor minek kezd el szexelni, ha nem tudja hogyan zajlik és mik lehetnek a következményei?!

És azt hiszem jogos az a kérdés is hol voltak a szülők? Mert szerintem ha ilyen naiv volt a lánykájuk, az ugyanúgy az ő felelősségük is, hogy ennyire nem törődőmék voltak.

Persze én is azt mondom bármennyire is ellene vagyok az abortusznak, hogy nem kéne megszületni a babának, hisz van így is elég szegény gyerek ezen a világon.

Neked pedig ez azt hiszem nagyon drága tanulópénz volt...

2012. nov. 23. 23:56
 7/16 anonim ***** válasza:
ez van,ha az ember 16 éves p*nciba élvezget ÉSZ nélkül.
2012. nov. 24. 00:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem mondta, hogy a lány nem volt idióta.

De bakker...ez kb. olyan szintű, hogy összejössz egy pasival, második randin lefekszel vele és megmondod neki, hogy majd húzza ki időben.

Ő meg nem húzza ki....

Na akkor ki lesz a hülye? Lehet a pasit szidni, hogy mekkora görény, de te is legalább akkora marha vagy, hogy a második randin hagyod neki koton nélkül.

Ésszel kellene szexelni, nem úgy, mint az állatok.

Második randin koton nélkül??

Talán a gyerek még mindig jobb, mint ha mondjuk HIV-es lenne...

Talán észen kellene egy kicsit lenni, nem utána sopánkodni.

Tudod ha egy 3 éves kapcsolatban mondaná azt a lány, hogy szedi a tabit, de közben még se, az oké, hogy g.ciség.

De egy pár napos kapcsolatban egy alig 16 éves gyerektől mit vár???

2012. nov. 24. 09:30
 9/16 anonim ***** válasza:

„már a második randin lefeküdtünk, szex közben kérdeztem meg hogy elmehetek-e benne amire igen volt a válasz, gondoltam védekezik.”

A második randin még idegennek számít a csaj, így alap, hogy gumit húzol. Vagy sajnáltál pár száz forintot elkölteni?

„Természetesen számon kértem rajta a fogamzásgátlót, de azt mondta hogy nem gondolta hogy ez lesz ebből, ráadásul hogy én honnan gondoltam hogy ő szed.”

Kommunikáció. A szex mellett ez egy normális kapcsolat alapja. De ha megkérdezed, hogy beleélvezhetsz-e, akkor azt nyilván azért kérdezed, mert ha igennel válaszol, akkor jogosan gondolod, hogy szed valamit.

„Eléggé összevesztünk, nem is tudom már mit mondtam, de ő meg akarja tartani és azt akarja hogy együtt neveljük fel.”

Ha ennyire idióták és felelőtlenek vagyok, akkor rátok egy hörcsögöt nem lehetne rábízni, nem még egy gyereket.

„Ha jelezte volna hogy nem védekezik akkor kivettem volna időben”

Mert ez aztán sokkal biztonságosabb.

„Mit lehet tenni a helyzetemben?”

Mondjuk növessz agyat! Sok számító hülye p.csa van, aki szándékosan teherbe b.ssza magát. Az csaj nem lehet valami értelmes, de te sem. Mellesleg csak azt mondta, hogy beleélvezhetsz. Egy szóval sem mondta, hogy szed is valamit. De az elején alap, hogy kotont húz az ember. Hogy óvszer nélkül belemenj, azt ki kell érdemelni.

Azt sem tudhatod, hogy kikkel játszotta még el ez. Szóval tudatosítsd vele, hogy a gyerek szóba sem jöhet és ha meg akarja tartani, akkor bizonyítsa be, hogy tiéd a kölyök. Ha igen a válasz, akkor sincs semmi baj, a szülő jogokról hivatalosan le lehet mondani. Gyerek kell neki? Akkor szenvedjen vele egyedül, ha már ilyen idióta volt.

Te pedig mindig használj óvszert, mert a csajoknak nem lehet megbízni.

2012. nov. 24. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:

jesszus, szerintem jogosan érzed magad becsapva a csaj egy hülye p@csa ez kétségtelen, mondjuk neked is lehett volna annyi eszed hogy gumit húzol. Nem értem minek szexel aki azt se fogja fel mire jó a koton...

Mindenképp vonjátok be a szülőket, ennyi idősen ti még nagyon kevesek vagytok ezekhez a problémához, plussz a csaj is kiskorú vagyis szülői beleegyezés kell az abortuszhoz, így jártok a legjobban. utána viszont sürgősen felejtsd el ezt a csaj, mert életképtelen te meg tanuljj az esetből.

2012. nov. 24. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!