Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm terhes, de átverve érzem magam, mit lehet ilyen
helyzetben tenni?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónapja vagyunk együtt és már a második randin lefeküdtünk, szex közben kérdeztem meg hogy elmehetek-e benne amire igen volt a válasz, gondoltam védekezik. Hát nem. Azóta hetente 2-3x szexeltünk és mindig beleélveztem. Ma felhívott hogy sürgősen találkoznunk kell, nem aggódtam, mert nem gondoltam hogy ez lesz, de hozta a terhességi tesztet és mutatta hogy ő teherbe esett. Természetesen számon kértem rajta a fogamzásgátlót, de azt mondta hogy nem gondolta hogy ez lesz ebből, ráadásul hogy én honnan gondoltam hogy ő szed. Eléggé összevesztünk, nem is tudom már mit mondtam, de ő meg akarja tartani és azt akarja hogy együtt neveljük fel. Ezzel csak annyi a gond hogy még nemrég töltötte a 16-ot és még én is tanulok, nincs munkám, keresetem amiből ezt kivitelezhetném. Emelett nem gondolnám hogy az ő hülyeségéből és tudatlanságából adódó terhet nekem viselnem kéne. Ha jelezte volna hogy nem védekezik akkor kivettem volna időben vagy talán gumit is húztam volna. Sosem gondolkoztam rajta hogy akarok-e házasodni, gyereket stb. így azon sem hogy kivel szeretném. Szeretem őt, de nem hiszem hogy vele kéne leélnem az életem, főleg ezek után. Mit lehet tenni a helyzetemben?
Felesleges azzal ijesztgetni szerencsétlent, hogy majd fizetheti a gyerektartást évekig.
Ez nem úgy megy, hogy a csaj felcsináltatja magát, aztán röhög a markában, a srácnak meg jó képet kell vágnia a dologhoz.
Aki erre számít, az könnyen pofára eshet.
2012. nov. 24. 10:55
12/16 anonim válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de mindkettötök felelössége,hogy terhes lett! 4 hónap után nem szabadott volna megbizni benne!
A másik: Próbáld elmagyarázni neki értelmesen, higgadtan,hogy felelötlenség lenne bevállalni egy gyereket tizenévesen! 3 ember életét tenné tönkre.
Ha mégse értené meg, nem kényszerithet az égvilágon semmire. Tiszteletben kell tartania a döntésed, és mivel kereseted nincs, nem tudsz miböl gyerektartást fizetni.
Remélem lesz annyi esze,hogy felfogja a dolgokat.
2012. nov. 24. 12:11
13/16 anonim válasza:
HA lenne annyi esze a kialakult helyzet eleve meg sem történt volna.
Ha valaki annyira hülye, hogy nincs tisztában az alapvető védekezési módszerekkel, mondván " hogy nem gondolta hogy ez lesz ebből, ráadásul hogy én honnan gondoltam hogy ő szed.", arra én a tollamat sem bíznám rá, nem még egy gyereket.
Ráadásul, ha nincs melód és semmi sincs a neveden, akkor mit tudnak csinálni veled?
2012. nov. 24. 13:19
14/16 anonim válasza:
beszéljetek hogy mi legyen .szüleidnek mindenképp szólj. akármilyen ciki ,stb. ha ő nemképes szólni a szüleinek tedd meg te helyette . itt most sztem az nem kérdés hogy ez a helyet milyen kellemetlen . a lányról meg annyit hogy vagy nagyon akart most gyereket vagy egy felelőtlen liba aki csak azt tudja a szexről hogy a fütyi járkál a punsziba. védekeznetek kellett volna és nem 2. randi után lefeküdni .nem azt mondom hogy nem tartalak hibásnak ez végett , de ha aztmondja igen belémehet a cucc akkor énis azt gondoltam volna hogy szed fogamzásgátlót, de azér annyi eszed tényleg lehetett volna hogy használsz gumit .mind1 megtörtént ügy . visszacsinálni nem lehet , de az hülyeség hogy vagy elvetetitek vagy fizeted a gyerektartást,mer gondolom neked is vannak érzéseid és nem dobnád félre a saját gyereked . de az tuti hogy még nem szeretnél pelenkázni .a csaj meg növesszen agyat ha olyan álomvilágba él hogy azt gondolja hogy boldogságba békességbe nevelni fogjátok szerelmetek gyümölcsét hisz csak 4 hónapja ismeritek egymást gondolkozzon már ez itt nem disneyland hanem a való élet . én a helyetekbe elvetetném , bármilyen abortuszellenes is vagyok. azér gondolom hogy szeretnél egyeszer gyereket de nem most és szerintem nem tőle
2012. nov. 24. 20:49
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnapra áthívtam őt és a szüleimnek is mondtam hogy jön át, és hogy beszélni szeretnénk velük. Még nem tudom mi lesz. Tudom hogy hülye voltam és hülyeség volt megbízni benne, de most nyilván úgy gondoltam hogyha engedte akkor védekezik, de később is mondhatta volna hogy ne tegyem. Persze az én gyerekem és ha dolgoznék és lenne miből akkor jöhetne, de igazából a szüleimet sem akarom kihasználni, ráadásul ő 16 éves, abba kell hagyni a tanulmányait, semmi nem lesz belőle, ráadásul már nem is bízom meg benne, ez így nem működne.
2012. nov. 24. 22:15
16/16 anonim válasza:
Ha beszéltetek a szülőkkel mindenképp írd meg mi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!