Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Neked mit jelent a spórolás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked mit jelent a spórolás? Hogyan csináljátok pároddal?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésre adott válaszok közt olvastam hogy e fogalom is szubjektív. Erre nem gondoltam eddig.. Neked mit jelent?
2018. júl. 16. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek màs. Mi pl nem veszünk totàl felesleges dolgokat. Pl elvileg a nők szeretnek orrba szàjba ruhât cipőt venni akkor is ha semmi szükség rà. Na, én pont ezen spórolok. Utàlok ilyen cuccokat venni, és nem is érdekel az egész. A ruhàim remek àllapotban vannak , évek óta nem vettem egy újat sem. Könyvekre viszont szerintem többet költök mint az àtlag emberek. Mivel eleve sokkal kevesebben olvasnak. Èn viszont nagyon szeretek. Idén összesen kb 80 ezer megy el rà, de volt màr 100 felett is.

Spórolni szoktunk. Van vésztartalék ha pl hirtelen tönkremenne valami, pl hűtő, és van megtakarítàsunk is ha valami nagy gond lenne. De pl mai napig a nagyszüleim régi 25 éves nagyseggű tv- jét hasznàljuk , bàr csak hírekhez... amúgy sorozatokat, filmeket a neten nézünk. Nem vettünk új tvt mert minek?

Egyébként a férjem jàr bevàsàrolni, figyeli az akciókat, kuponokat is hasznàlja ha épp van. Vésztartalék, megtakarítàs azért kell, hogy ha baj van ,elrohad a hűtő, ne romoljon meg egy csomó kaja, legyen ha véletlen valaki elveszti a melójàt, és hogy ne hónapról hónapra éljünk. De a spórolàs nem egyenlő az önkínzàssal, hogy sose költesz semmire ami boldoggà tesz és folyton a pénzen aggódsz.

2018. júl. 16. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a fizetésem egy fix részét mindig félreteszem, a többit meg arra költöm, amire akarom. Nálam ez a spórolás.
2018. júl. 16. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

- annyi ételt veszünk, amit megeszünk

- spórolunk a villannyal, vízzel (nyilván minden nap fürdés, nyáron 2-3x is, de nem hat hektoliter vízben)

- a mosás nekünk adott, heti egyszer lehet

- ruhákból felesleges a márkás, az olcsóbb is van olyan jó (a kedvenc üzletem a legolcsóbb az országban, mégis szuperjó és tartós ruhákat vásárolok onnan)

- nincs autónk

- nem költünk felesleges hülyeségekre, pl. Tissot karóra, meg ilyesmik(ok, Victorinox bicska az épp van, de túrakellék)

- ezen kívül ha utazunk, akkor olcsón tesszük, akciókkal

2018. júl. 16. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem költünk felesleges dolgokra. Kevés ruhánk, cipőnk van de azok sokáig jók, jó minőségűek. Spórolunk a vízzel, árammal. Minőségi ételeket veszünk, de annyit amennyit megeszünk. Nem cseréljük le a működő dolgainkat. Ritkán járunk moziba, szórakozni viszont szeretünk étterembe járni és utazgatni. Most hitelt tervezünk felvenni, gyakrabban fogunk főzni, mint rendelni.
2018. júl. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!