Kisgyerekes anyukák! Ti hogy csináljátok?
Mosás-ügy, segítséget kérek.
2 kisgyerekem van, 1 illetve 3 évesek, de nálunk minden nap 1x legalább megy a mosógép. Leeszik, csokis lesz, koszos lesz, foltos lesz,bugyi, zokni....és már össze is gyűlt a mosatlan...Mit tegyek, h kevesebbet mossak? Ja, és egybe mosok mindent!!
Hogy csináljuk? Ugyanígy. Szerencsére van tároló helység, így ott tudok teregetni, mert régen olyan volt a nappalink, mint egy kínai piac a sok kiaggatott száradó cucctól.
Anyukám meg azzal segít, hogy elviszi a vasalatlant és úgy hozza vissza, hogy csak be kell pakolnom a szekrénybe. Mindig mosok és most is alig lehet lecsukni a szennyestartó tetejét, de nem tudom elindítani azt a rohadt mosást, mert még minden szárító tele van nedves cuccokkal. Megoldás nincs, mossál, és örülj, hogy nekünk már van mosógépünk.
2,5 és 4 évesek. míg az ő cuccaikból naponta mosok, van hogy két adagot is, addig magunkra csak heti 2 max3 adagot. ez van....
én mostanában a fürdővizükben miután kiszálltak kimosom az alsóneműjüket/zoknit/harisnyát, a fűtéscsövön meg is szárad másnapra. így olyan sok darab sem kell és a mosógép sem megy annyit talán.
Ma 14:30, nagyot mosolyogtam az ötleteden!:)
Igen, csak hozzáállás kérdése...végülis lehet nagyobb szennyes gyűjtőt is venni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!