Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a férjednek mindig tálalni kéne, kikészíteni a ruháját?
Természetesen már felnőtt gyerekeitek vannak és dolgozol te is több műszakban.
Dögfáradtan haza jössz és kötelez, hogy tálalj, különben nem eszik.
Ha nem rakod ki a ruháit, nem tud elmenni dolgozni...(vagy felvesz mindent, ami tegnap volt rajta)
Ha 20 évig ez nem volt probléma, akkor most miért az?
Én magam is feleség és anya vagyok de azt kell mondanom, hogy ezt a nők rontják el már a legelején. Ha hozzászoknak, akkor elvárják. Az én férjemnek soha nem készítem ki az ételt és a ruhát sem, sőt kapaszkodj meg, saját maga vasalja a pólóit. Nem cselédnek tart. A 9 éves fiamnak sem készítem ki a ruháit, pedig ő még próbálkozik, de nem lesz belőle egy ilyen teszetosza faszi, ha rajtam múlik. :)
Mindig azt hittem, ilyen csak a viccekben van.
Mi az, hogy "kötelez"???
Nem írom, hogy hiba volt összeházasodni, mert az már rég megtörtént, de hiba nem beadnia válókeresetet!
Ismerek olyan párt. A pasi idősebb 20 évvel a nőtől. A pasi anyagilag, a kétkezi munkájával javítja a nő tulajdonát, kisegíti ha kell más dolgokban is anyagilag, cserébe úgymond teljes ellátásban részesül. Reggeli, ebéd, vacsora időre. A pasi ül és várja, hogy elé tegyék.
Hát ha nekik ez megfelelő, mert az én meglátásomban ez bizony cserebiznisz, abban az esetben ám legyen. De ez nem párkapcsolat, bár azt a látszatot keltik.
Tőlem az ilyen éhen halhatna! Amíg elvárja, tudod mikor! Hát ki ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!