Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek rendben van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van, ha egy apa elmegy a barátaival nyaralni, élettárs, kisbaba meg marad otthon, mert az apa unja a szituációt?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy a nővérének három hónapos a kisfia, apuka "unja a banánt" és megy a haverokkal két hétre nyaralni, a párja meg a gyerek marad otthon, segítség nélkül. Persze semmi közöm hozzá, de kissé bunkóságnak érzem ezt az apuka részéről.

Családcentrikus vagyok, ha férfi lennék akkor ilyen dolgok gyerekvállalás után nem igazán férnének bele, pláne, hogy itt nincs ki segítsen az anyukának.

A másik meg, hogy a közös háztartás pénzéből vesz el azzal, hogy család nélkül nyaralni megy. Nem házasok, de akkor is biztos lenne helye annak a pénznek. Én nem hagynám ezt, vagy épp nem célszerű szülni, ha még a bulizós korszakukat élik. 28 évesek, elvileg tervezték ezt a babát. Értem én, hogy néha jó kiszakadni a gyereksírásból, de a két hét nyaralást soknak érzem.

Azontúl apuka nem gondol arra, hogy anyukának azért több dolga van, mint neki, és igazság szerint ő érdemelne egy kis pihenést inkább? Vagy mentek volna hármasban nyaralni, az nem igazán pihenés kicsi gyerekkel, de akkor is feldobja a szürke hétköznapokat. Kiábrándítónak érzem, ha így áll egy férfi a dolgokhoz. :/ Persze ez az ő gondjuk, biztos megbeszélték, valószínű sok családban működik ez így, lehet csak én vagyok túl domináns személyiség ahhoz, hogy engedjem ezt a bánásmódot, mert nekem ez nem fér bele.

2018. júl. 11. 14:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%
Én ilyenen nem akarok fenn. 99%ban biztos vagyok benne, hogy az apuka a gyerek és a házasság előtt is ilyen volt. Csak megint akadt egy naiv buta nő, aki azt hitte x éves korára, vagy ha apuka lesz, akkor megváltozik. De nem így történt... Ahogy az az esetek 99%ában lenni szokott.... N vagyok meglepődve.
2018. júl. 11. 18:40
 22/30 anonim ***** válasza:
22%
18# egy nőnek mindig mérlegelnie kell... Egyrészt hogy érdemes e szülni valakinek, másrészt hogy el tudja e tartani egyedül ha úgy adódik. El tudok képzelni oylan szitut is, hogy a férfi erőlteti... De kérdem én akkor ki a hibas?? Mert szerintem ugyanúgy a nő... Nem védem a csávót mert nem apukaként viselkedik... De mibe fogadunk hogy mindig is ilyen volt? A csajnak látnia kellet hogy annyiban érdekli a gyerek hogy cuki meg vicces de mit kezdjen vele...
2018. júl. 11. 18:45
 23/30 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem. Ilyen pasival sose állnék szóba aki ezt megengedi magának. De a csaj választotta, esélyesnek tartom, hogy ő nyaggatta a gyerek témával is a pasit, vagy ne adj isten szándékosan nem védekezett és apu kész tények elé lett állítva, a nő meg elvetetni nem volt hajlandó.

A lényeg, hogy a pasi valószínű nem igazán akarta a gyereket és most menekül... Értelmes nő tudja, hogy a "majd megváltozik értem meg a gyerekért, és ha szülök neki és megvan a kicsi" nem nagyon működik, és nem választ magának olyan párt aki nem való hozzá, és a jövőképéhez.

2018. júl. 11. 22:27
 24/30 A kérdező kommentje:
Bocsi kedves utolsó, de ezek szerint szerinted is csak a nő hibája lehet az egész. Elnézést, de nem értem ezeket a feltételezéseket. Az egy dolog, hogy rossz ötlet ilyen pasinak szülni, de nem tudom honnan jött az, hogy a nő szándékosan nem védekezett. XD Mintha ez is csak a nő dolga lenne, olyanról még nem hallottál, hogy nem mindenki szed tablettát pl.? Tudtommal szerették volna ezt a gyereket. Mondjuk anyuka sem a legjobb fej, a barátnőmmel, vagyis a húgával szóba se akar állni, pedig semmi rosszat nem tett vele. Én még arra is gondoltam, hogy böki a csőrét, hogy a húgának van diplomája, neki meg nincsen, és ezzel a viselkedéssel akarja éreztetni, hogy ő a nővér, és lekezeli a húgát. Azontúl úgy félti a gyereket, mint egy hímestojást, a nagyikon meg apukán kívül senki se foghatja meg. Pedig barátnőm szívesen babusgatná meg segítene, de azt se kér az anya. Szóval igen, ő is hibás ebben, mert kb. senki és semmi nem érdekli. Lehet így talán érthető miért menekült az apuka, nem valami kellemes társaság ezek alapján anyuka.
2018. júl. 11. 22:47
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Ès ha màr az anyukanem kellemes tàrsasàg akkor ott kell hagyni a kölykét is x hétre? Nem hinném, hogy ez felelősségteljes lépès. A többire amit írtàl, most nincs időm vàlaszolni...folyt.köv
2018. júl. 12. 00:20
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk mert nem akart gyereket?!
2018. júl. 12. 08:38
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
azért mielőtt elkönyveljük a férjet magának a sátánnak, meg kellene nézni az ő oldalát, mert a leírtak egy nagyon megsértődött női személy szavai és ez érződik is
2018. júl. 12. 08:54
 28/30 A kérdező kommentje:
Most miért kéne megsértődnöm, nem az én páromról van szó. Csak szerintem, mindegy, hogy honnan nézzük, a 2 hét egy kicsit túlzás. Akkor is, ha anyukát nehéz elviselni mondjuk.
2018. júl. 12. 18:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, sajnos a gyerekcsinálás nem olyan dolog, amit ki lehet próbálni, aztán eldönteni, hogy tetszik-e és tényleg akarod vagy sem. Nagyon sokan megbánják, csak felelősségtudó felnőttek módjára inkább vállalják, mert ez a kötelesség. Néhányan pedig megfutamodnak, ahogy a kérdésben említett fickó.
2018. júl. 12. 22:14
 30/30 anonim válasza:
75%
Egyáltalán nem normális sajna nem ismerte ki időben milyen és gyerekkel már nehezebb helyzetben van. Senki nem azért él valakivel, aki ha szereti akkor együtt élik meg az élményeket és nem külön már ha szereti és felvállalja és nem szégyelli pl.
2018. júl. 15. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!