Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mit lehet azzal csinalni, ha egy baratno vagy
elettars nem hajlando beszelni es mondani ha nem tetszik
neki valami?
Figyelt kérdés
Borzalmas idegesitö tipikus nöi viselkedes amikor egy hölgyemenynek nem felele meg valami es duzzog, durcizik, megsertödik stb de veletlenül sem hajnlando mondani, hogy m a problema. Aztan egyszercsak hirtelen felrobban es elkezd pl üvölteni pasijara, es ennek kereteben elmondja a problemat, de ez igensok feszültseghez vezet a kapcsoaltaban.
Egy volt munkatarsam ilyesmi szakitott egy bnojevel es en is mostani munkatarsnöimen tapasztalaom ezt a viselkedest hoyg enm hajlandoak beszelni, minden ki kell verni belölük, vagy pedig robbannak es nagyon hirtelen orditani kezdeni.
A helyesirasert, elütesekert en kerek elnezest, regota külfödön elek, es mar neha gondok vannak a magyar nyelvvel.
2017. aug. 20. 12:37
2/8 anonim válasza:
Ilyen ember nem alkalmas komoly kapcsolatra. Ha vele maradsz, akkor az elkövetkezendő 50 évet végig fogjátok játszmázni, erre készülj fel.
Nyugi, vannak még normális nők, de nem sok (ahogy férfiban sem).
2017. aug. 20. 12:44
3/8 anonim válasza:
Tipikus női/férfi viselkedés nincs. Ha valaki szerint igen, az maradjon egyedül.
2017. aug. 20. 12:45
4/8 anonim válasza:
Egyik haveromnak ilyen a barátnője. Várj, ami még extra ehhez, hogy a csaj nem akar dugni sem. Kissé aszex. Nem is értem, miért marad mellette a haverom. Ugyanígy viselkedik, em mond semmit, csak duzzog, morcos. Én is tapasztaltam már ezt anno kapcsolatban. Olyankor azt csináltam, hogy vastagon lekuláztam a fejét a lánynak, hadd duzzogjon. Csináltam a magam dolgát és kész. Ha tartósan ilyen valaki, az meg fogja keseríteni az életedet és azt nem szabad hagyni. Meg kell neki mondani, attól, hogy gyengébbik nem, nem jogosítja fel, hogy mentálisan is gyengébb legyen.
2017. aug. 20. 12:50
5/8 anonim válasza:
Hagyni kell békén. Ha nem mondja, akkor nem mondja. Majd rájön, hogy ha változást akar akkor el kell mondani normális hangnemben hogy mi nem tetszik neki. Sajnos az ilyen lányt úgy kell nevelni, mint egy kisgyereket. Ha meg elkezd ordibálni akkor rávágni az ajtót és ott hagyni. Mindezt nőként mondom. Majd rájön, hogy semmit nem ér el az ordibálással.
2017. aug. 20. 14:38
6/8 anonim válasza:
Nem tipikus női viselkedés, az exem férfi létére volt ugyanilyen.
Vagy tűröd, hogy SEMMIT nem lehet vele megbeszélni, vagy kidobod.
Én szakítottam az exszel. Életem legjobb döntése volt.
2017. aug. 20. 15:53
7/8 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy egy minimális hajlam bennem megvan ilyesmire, de tudatosan próbálom elfojtani. Az ilyen esetekben az van benne, hogy de ha szeret és ismer, akkor tudnia kéne, hogy mi nem tetszik és miért. De tudom, hogy senki sem gondolatolvasó, ezért ezt hanyagolom. Abban az esetben csinálom ezt ma is, amikor vmit 100adszorra mondtam el, hogy zavar, és nagyon bánt, és dafke 101edszerre is megcsinálja a másik... és akkor kérdés, hogy elmondjam-e még egyszer, ha az előző 100 alkalom sem jutott el a fejéig. Vagy ha olyan dolog, ami EVIDENCIA és illem kérdése, és nagyon ciki, ha az illető magától nem jön rá. De akkor is elmondom, ha úgy tűnik egy idő után, hogy nem esik le neki.
2017. aug. 21. 09:57
8/8 anonim válasza:
Nem sokat... én 10 évig éltem ilyen kapcsolatban, főleg a gyerekek miatt, de gyorsan elvezet a zéró bizalomhoz.
Ha baj van, akkor simán sorolja az 5 évvel azelőtti sérelmeket, de szemtől-szembe, real-time sohasem.
Esetleg minden este egy gyógy-beszélgetés, hogy aznap kivel mi volt, beleértve azz egymással kapcsolatos dolgokat is - azzal, hogy amiről nem volt szó, az nincs a továbbiakban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!