Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Masnak az elettarsa/ferje is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak az elettarsa/ferje is visz magaval a hetvegi munkatarsakkal valo csapatepitore parfumot maganak? Pentek delutantol vasarnap reggelig tart Balatonon.

Figyelt kérdés

Spontan fotokon soha nincs rajta.

Minden velemeny erdekel.

30-asokvagyunk. 4 eve egyutt.

2018. jún. 8. 00:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

Attól még, hogy csapatépítőre megy még nem akar bűzölögni egy nap után. Ha minden igaz fürdeni és borotválkozni is fog.

És igen, tudom mire akartál kilyukadni, de elég nagy hülyeség a parfümből kiindulni.

2018. jún. 8. 00:28
 2/25 anonim ***** válasza:
72%

Stift helyett újabban azt használok. Ezt nem izzadom le úgy, hogy nyoma sem marad.

31/f

2018. jún. 8. 00:32
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nyugodj meg kedves kérdező! Túlliheged az apróságokat. Ad magára, ezért a parfüm. A képeket nem lehet, hogy ő készíti? Vagy csak látja, hogy jön a “fényképezős tag” és gyorsan elmegy? Mert én pont ez a típus vagyok.
2018. jún. 8. 00:34
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki minden nap használ valamilyen parfümöt az csapatépítőre, meg bárhová magával viszi azt amikor több napra megy el otthonról.

Aggódnod max akkor kell, ha a hétköznapokon egy büdösbogár.

Igaz nő vagyok, de ha egész nap otthon döglök egyszál magamban akkor is fújok magamra parfümöt vagy testpermetet. Megszoktam, így érzem jól magam.

2018. jún. 8. 00:45
 5/25 A kérdező kommentje:

Minden evben 2 szemelyes hotelszobakba jart 3 napos csapatepito n. Soha egy kepen se szerepelt. Tobb 100 spontan kep keszult messzebbrol tobb emberrol. Az o barati tarsasaga hianyzik a kepekrol.

Nekem ezekbol elegem lesz es rovidesen kirugom. Mehet vissza az anyjahoz lakni akkor.

2018. jún. 8. 00:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt kirúgod, ahogyan írod, miért nem szembesíted, kérdezed meg tőle, hogy mi az oka, hogy nem szerepel egy képen sem? De ne vádaskodj, csak nyugodt hangnemben, higgadtan beszéld meg vele, hogy benned milyen érzések vannak, mire gyanakodsz. Úgy is látni fogod a viselkedéséből, ha jól ismered, hogy hazudik-e.
2018. jún. 8. 01:00
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Ostenem de jo h a ferjem nem ilyen nyomorult
2018. jún. 8. 03:50
 8/25 anonim ***** válasza:
15%
És szerinted ha megcsal mint ahogy azt te gondolod akkor azt évente egyszer két nap tenné? Szerencsétlen jobban is jár ha kidobod.
2018. jún. 8. 05:12
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Ha az egész baráti társasága hiányzik a képekről, akkor mégis mi a gyanú? 3 napos orgia?
2018. jún. 8. 07:56
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

A férjem utálja a csapatépítőket, eddig a tizenév alatt 2x volt 1-1 éjszakát. De vitt magával parfümöt, dezodort és tusfürdőt is. Soha nem szerepelt semmilyen képen, mert utálja ha fotózzák. Lehet nekem is gyanakodnom kellene? :D

Viccet félretéve milyen következtetést vontál le ezekből?

2018. jún. 8. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!