Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak az elettarsa/ferje is visz magaval a hetvegi munkatarsakkal valo csapatepitore parfumot maganak? Pentek delutantol vasarnap reggelig tart Balatonon.
Spontan fotokon soha nincs rajta.
Minden velemeny erdekel.
30-asokvagyunk. 4 eve egyutt.
Attól még, hogy csapatépítőre megy még nem akar bűzölögni egy nap után. Ha minden igaz fürdeni és borotválkozni is fog.
És igen, tudom mire akartál kilyukadni, de elég nagy hülyeség a parfümből kiindulni.
Stift helyett újabban azt használok. Ezt nem izzadom le úgy, hogy nyoma sem marad.
31/f
Aki minden nap használ valamilyen parfümöt az csapatépítőre, meg bárhová magával viszi azt amikor több napra megy el otthonról.
Aggódnod max akkor kell, ha a hétköznapokon egy büdösbogár.
Igaz nő vagyok, de ha egész nap otthon döglök egyszál magamban akkor is fújok magamra parfümöt vagy testpermetet. Megszoktam, így érzem jól magam.
Minden evben 2 szemelyes hotelszobakba jart 3 napos csapatepito n. Soha egy kepen se szerepelt. Tobb 100 spontan kep keszult messzebbrol tobb emberrol. Az o barati tarsasaga hianyzik a kepekrol.
Nekem ezekbol elegem lesz es rovidesen kirugom. Mehet vissza az anyjahoz lakni akkor.
A férjem utálja a csapatépítőket, eddig a tizenév alatt 2x volt 1-1 éjszakát. De vitt magával parfümöt, dezodort és tusfürdőt is. Soha nem szerepelt semmilyen képen, mert utálja ha fotózzák. Lehet nekem is gyanakodnom kellene? :D
Viccet félretéve milyen következtetést vontál le ezekből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!