Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek rendben van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van, ha egy apa elmegy a barátaival nyaralni, élettárs, kisbaba meg marad otthon, mert az apa unja a szituációt?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy a nővérének három hónapos a kisfia, apuka "unja a banánt" és megy a haverokkal két hétre nyaralni, a párja meg a gyerek marad otthon, segítség nélkül. Persze semmi közöm hozzá, de kissé bunkóságnak érzem ezt az apuka részéről.

Családcentrikus vagyok, ha férfi lennék akkor ilyen dolgok gyerekvállalás után nem igazán férnének bele, pláne, hogy itt nincs ki segítsen az anyukának.

A másik meg, hogy a közös háztartás pénzéből vesz el azzal, hogy család nélkül nyaralni megy. Nem házasok, de akkor is biztos lenne helye annak a pénznek. Én nem hagynám ezt, vagy épp nem célszerű szülni, ha még a bulizós korszakukat élik. 28 évesek, elvileg tervezték ezt a babát. Értem én, hogy néha jó kiszakadni a gyereksírásból, de a két hét nyaralást soknak érzem.

Azontúl apuka nem gondol arra, hogy anyukának azért több dolga van, mint neki, és igazság szerint ő érdemelne egy kis pihenést inkább? Vagy mentek volna hármasban nyaralni, az nem igazán pihenés kicsi gyerekkel, de akkor is feldobja a szürke hétköznapokat. Kiábrándítónak érzem, ha így áll egy férfi a dolgokhoz. :/ Persze ez az ő gondjuk, biztos megbeszélték, valószínű sok családban működik ez így, lehet csak én vagyok túl domináns személyiség ahhoz, hogy engedjem ezt a bánásmódot, mert nekem ez nem fér bele.

2018. júl. 11. 14:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Totál alárendelt szerepben van a nő,aminek már a gyerek előtt is voltak biztosan jelei,ergo tudni kell párt választani.Azért egy férfi viselkedéséből sok mindent meg lehet állapítani még gyerek előtt,mennyire segítőkész ha baj van,mennyire foglalkozik a másikkal a mindennapokban,plusz ha beteg a nő hogy viszonyul ehhez,ha éppen pénzzel kapcsolatos gondok vannak hogy reagál,stb.,stb.Mert azt nagyon nehezen hiszem el,hogy az adott férfi tündi-bündi volt,meg segítőkész,stb.,gyerek előtt,és csak úgy otthagyja a párját 2 hétre.De tegyük fel hirtelen megváltozott agyilag,sok lett neki ez a gyerek téma,és elege van.Én a nőnek a helyében azt csinálnám,hogy akkor menjen,fel se venném a telefont 2 hétig,semmi kontakt,gondolja át mi a fontos neki.Azért 3 hónapos gyereknél ne ténferegjünk el 2 hetekre mert unom a banánt,a másikat egyedül hagyva.
2018. júl. 11. 15:20
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos amúgy, hogy előre lehetett látni. Vannak, akik csak a gyerek miatt kattannak be, nem olyan mint várták..
2018. júl. 11. 15:21
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Szóval nőként minden nő gondolkodását megérthetem, de pasijét semmiféleképp?
2018. júl. 11. 15:45
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég ritka az ilyen pálfordulás.

Húgomnak is hiába mondtuk, hogy gondolja meg a gyermekvállalást. Állandóak voltak a viták, mindig féltékenykedett a pasira, az meg eljárt nélküle a haverokkal bulizni, fesztiválozni. De neeem, hát nincs azzal gond, hogy nincsenek összenőve, kell egy kis szabadság.

Aztán egyszer csak "becsúszott" a baba, de azért nyilvánvaló volt hónapok óta, hogy a tesóm gyereket akar.

Most fél éves a kicsi, és legutóbb azért volt hiszti, mert a sógor elment Voltra, a hugi meg otthon kínlódik a fogzó babával.

Előre láttuk, hogy ez lesz, épp csak ő nem fogta fel, hogy egy gyerektől semmi nem változik meg.

2018. júl. 11. 15:46
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
szerintem 5 évente egy ilyen belefér, főleg ha olyan a társaság, hogy már régebb óta szuper barátok és mindig ilyeneket csináltak
2018. júl. 11. 15:46
 16/30 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk a rokonságban több ilyen hirtelen pálfordulás is volt...

2018. júl. 11. 15:48
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus még nem érdekli a gyereke,majd ha nagyobb lesz apuka.Egy nagy fackalap,mondjuk már ki őszintén.Ez a tipus hányja el magát attól ha ki kell cserélnie a pelenkát.Nem hogy gyereket nem érdemelne az ilyen,még nőt se.Menjen a haverjaival inni,és masztizgatni.Hányadék.
2018. júl. 11. 15:51
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért automatikusan a nő a hibás mert ő rá jött rá a babázhatnék. Hány olyan eset volt, amikor a férfi erőltette? Nagyon is sok! Csak ha már ott van és épp sír, befosik és nem a legelőnyösebb oldala van a dolgoknak, már megunja és lelép. És megteheti, főleg, ha ő keresi a pénzt és amúgy sincs kire támaszkodni, hiszen mi történik ha hazaér - semmi...
2018. júl. 11. 16:58
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#18 azért a nő a hibás, mert szerintük mindenért a nő a felelős.

A nő csábítja el a gyanútlan férfit, akit akarata ellenére elöntenek az érzelmek. (Ha a nő nem viszonozza ezeket az érzelmeket, akkor egy friendzoneolós kis k....rva.)

A nő választja ki, hogy kivel akar randizni. (szval ha a pasiról kiderül hogy egy pszichopata, akkor így járt a nő, feleljen a választásáért)

A nő felelős a kapcsolat fenntartásáért, az ő kezében van minden hatalom. (szóval ha a kapcsolat rossz, akkor ki hibáztathatja a férfit, ha elmegy félrebacni...?)

A nő a felelős a házasságért és a gyerekvállalásért, hiszen nyilván egyedül neki van szava ezekben a kérdésekben, a férfi pedig csak egy bábu. (= ha valami rosszul sül el ezekkel, akkor azért nem lehet a férfit okolni, aki csak sodródik az árral, mint egy szerencsétlen döglött hal)

Aaannyi rossz dolgot lehet hallani az itteni nőkről, szóval most kapjatok ti is egy kicsit: az itteni férfiak irtóznak a felelősségtől, és azt hiszik, hogy a férfiaknak úgy általában semmiért sem kéne felelősséget vállalniuk. Ha rossz az életük, akkor az a nők hibája, hiszen gonosz bábmesterként ők irányítanak mindent a születésüktől kezdve a párválasztásukon keresztül a családalapításig, így az általuk elszenvedett kudarcokért csak a nők lehetnek a felelősek.

Ezzel szemben ha egy nő jár hoppon, akkor természetesen az az ő hibája, hiszen ki másé is lehetne; a férfit nem terheli felelősség. A férfi csak úgy van.

2018. júl. 11. 17:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs rendben. Tipikusan nincs felelősségérzete a férfinak. Nekem ez 2 hét segítség nélkül 3 hónapos baba mellett sok lenne.
2018. júl. 11. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!