Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a párotok a barátaival elmegy nyaralni?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt én 30 ő 40 éves. Évente elmegy a barátaival nyaralni, akik nekem nagyon nem szimpatikus emberek. Próbáltam már nyugtatni magam, másokkal beszélni erről, de egyszerűen nem tudom elfogadni. Ma ment el és tegnap megmondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele és hagyjuk abba. Velem van a baj? Szerintetek normális, hogy elmegy?2018. jún. 27. 10:02
31/32 anonim válasza:
#28, legalább 2 értékelés kell, hogy megjelenjen a %, szóval nem a kerdezőnek köszönheted.
Tudod semmi baj a vélemeny nyilvánitással, hisz azért született a kérdés. De azt meg lehet tenni kultúrált módon is, meg úgy is ahogy te tetted. Csak akkor ne csodálkozz az értékeléseden.
32/32 anonim válasza:
A gyakorin nem szàmít semmi. Ezért hülyeség a pontozàs. Valakinek csak szimplàn màs a véleménye, màr akkor is lepontozgatàs megy. Teljesen mindegy mit és hogy ír az ember. Akinek nem tetszik nyaljon citromot. Ettől még tény, hogy a kérdező semmiségen hisztériàzik és ezen " okokból" szakított a pasijàval ( érzelmileg zsarolta hogy elérje amit akar) amiért ő el merészelt menni a baràtaival. Ez gyerekes. Ha fàj az igazsàg, az nem az én hibàm. Ha kimondjuk az igazat, màs sértőnek tarthatja mert igaz és szar vele szembesülni . Ez van. Ettől még senki nem bunkó paraszt. ... Na mindegy. Amúgy a pasit se sajnàlom. Aki hahyja magàt így manipulàlni, az meg is érdemli a sorsàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!