Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátom elment a barátaival egy klubba, ahol kb meztelen lányok táncolnak a színpadon?
A barátai meghívták, hogy menjen velük. Nekem azt mondta hogy egy kocsmába mennek, de ma reggel elmondta, hogy mégse kocsmába, hanem egy bárba/klubba (a Morrison's-ba). Nagyon mérges vagyok most a barátomra.
Szerintetek ez normális, hogy ilyen helyekre jár? Ez az első alkalom, nem volt még ott tudtommal...
De messza lakik onnan, és csak busszal tudna haza jutni, ami már nem jár 11 után, és az első busz is csak 4-kor indul, szóval nem tudom, hogy hol fog aludni, mert ő se tudja még szerintem. Nem az a legnagyobb baj, hogy féltékeny vagyok azokra a lányokra, hanem az, hogy aggódok, hogy valami baj lesz vele, mert nem tudom, hogyan fog haza jutni, mert tuti nagyon részeg lesz, mert ma 2000 forintért annyit ihatsz amennyit csak akarsz...
Nagyon aggódok. És a lányoknak se örülök nyilván, főleg mivel a barátai biztosan csajozni fognak, mert nekik nincsenek barátnőik, csak neki vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!