Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a párotok a barátaival elmegy nyaralni?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt én 30 ő 40 éves. Évente elmegy a barátaival nyaralni, akik nekem nagyon nem szimpatikus emberek. Próbáltam már nyugtatni magam, másokkal beszélni erről, de egyszerűen nem tudom elfogadni. Ma ment el és tegnap megmondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele és hagyjuk abba. Velem van a baj? Szerintetek normális, hogy elmegy?
2018. jún. 27. 10:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem normális, én párom is jár barátaival nyaralni néha, meg én is barátnővel. Természetesen együtt is. Sőt, mindketten szeretünk sportolni és mindketten úgy szeretjük, hogy nem egy helyre járunk, hogy ne legyünk éjjel nappal egymás szájában. Engem kifejezetten zavar, ha az életem minden egyes pontja közös a párommal és egy önálló napom nem lehet.

De ez én vagyok, tisztában vagyok vele, hogy más emberek mások. A lényeg az, hogy a pároddal kell egyezzen a véleményetek, ha nem egyezik, akkor meg úgysem lesz kompromisszum.

2018. jún. 27. 11:48
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
Sok helyen ez normális. Ha ilyen igénye lenne a férjemnek "elengedném" de rosszul esne. Mivel ismer, nem megyünk egymás nélkül nyaralni.
2018. jún. 27. 12:58
 23/32 anonim ***** válasza:
14%

És?

Azért, mert NEKED senkid sics, és olyan szerencséten vagy, hogy nem szerzel ismerősöket, ő is üljön otthon?

Itt veled van a baj, nem is kicsi. :)

Én is külflödön élek, és az én párom is el-eljár ide-oda nélkülem, mégsem vágok ki ilyen hisztit.

2018. jún. 27. 16:00
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjátok a francba az egészet. Semmi értelme húznotok egymás idejét, ha ilyen alapvető dolgokban nem egyezik az értékrendetek. Márpedig egyikőtök sem fog megváltozni, ez fix. Mindenkinek más a normális. Mi nyaralni nem megyünk egymás nélkül. Egy napos fiús/lányos program oké, de a nyaralás az más. És nem azért mert nem tudunk egymas nélkül kibírni öt percet, vagy tiltanánk egymást, egyszerűen nekünk így normális. Szerintem ebben egyikőtök sem hibás, egyszerűen más partnert kell keresnetek. Mivel ha csak azért nem megy, hogy ne legyen balhé, az hosszú távon nem megoldás.
2018. jún. 27. 16:25
 25/32 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom kinek mi a normàlis, engem pl nem zavarna a dolog, bàr nekünk nincsenek ilyen közeli baràtaink. Haverok vannak akikkel nem olyan szoros a kapcsolat, hogy együtt nyaraljunk, de külön- külön azért szoktunk eljàrni ide- oda. Nőként és feleségként is úgy làtom, túlreagàlod. Ha meg akarna csalni megteheti akàrmikor, akárhol, ha ettől félsz. szerintem ha neked ennyit ér a kapcsolatod, hogy ha nem tudod 7 lakat alatt tartani a pasikàdat, akkor jobban is jàrt így. Szomorkodik pàr hetet a szakítàs miatt, aztàn keres magànak egy NEM hisztis piccsàt aki nem betegesen féltékeny , és akinek van élete a baràtjàn kívül is.
2018. jún. 28. 16:05
 26/32 A kérdező kommentje:
A normális válaszolóknak köszi a választ, megoldódni látszik a helyzet. Az olyan idiótáknak mint pl az utolsó üzenem, hogy arc nélkül könnyű parasztnak lenni, ha frusztrált vagy akkor nézz inkább magadba, ne másokat sértegess.
2018. jún. 29. 16:11
 27/32 anonim ***** válasza:
Megoldódni látszik? De a párod most nyaral, nem?
2018. jún. 29. 16:15
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Csak az igazat írtam... de làtom fàj . Ha nem tetszik nézz magadba miért zavar hogy a pasid elmegy a baràtaival nyaralni. A lepontozàsod is eszméletlen gyerekes...pont olyan ahogy a helyzetet kezelted. Ha nem az van amit te akarsz akkor szakítasz, ami egyébként érzelmi zsarolàs. Frusztràlt itt te vagy, nem én. Simàn lehet, hogy a pasid tőled menekül...nem is csoda!
2018. jún. 29. 18:42
 29/32 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok senkit, mások ponzoznak le , mert látják hogy mekkora paraszt vagy.
2018. jún. 30. 10:35
 30/32 A kérdező kommentje:
27-es, még nyaral, de beszélünk minden nap többször. Szerdán ment el és már tegnap mondta, hogy jönne haza. Megbeszéltük, hogy az természetesen nem zavar, ha találkozik a barátaival, vagy velük tölt otthon pár napot, csak ezt a külön nyaralást hanyagoljuk. Szerintem ezt most ő is belátta.
2018. jún. 30. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!