Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a párotok a barátaival elmegy nyaralni?
A magadfajták mindig fognak valami kifogást találni, és a hibájukat soha nem fogják elismerni.
És kinek a hibája, hogy odakint nincsenek haverjaid? Nyilván a tiéd, mert nem vagy hajlandó kialakítani emberekkel olyan kapcsolatot.
Akkor foglald le magad otthon, az egyik válaszoló szépen összeszedte, hogy miket lehet csinálni.
És ha tudod, hogy mindig elmegy a párod kb egy hétre a barátaival, akkor gyűjts annyi pénzt, hogy te pedig ezalatt az idő alatt hazautazz.
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kéne!
Mennyi időre utazik el ilyenkor? Kettesben is mentek nyaralni?
Van akinek ez normális, van akinek nem. De már 5 éve együtt vagytok, eddig us ment, így ismerted meg, ez biztis amolyan szokás már náluk, fura, hogy most borítod a bilit.
Én valamennyire veled értek egyet, mi sem szoktunk egymás nélkül nyaralgatni. Eljárni termeszetesen megyünk külön, mindenkinek kell a sajat szféra, de a nyaralásra nem terhed ki. De van aki szabadabb szellemű.
Mégse lett semmi változás és téged meg ugyanúgy esz a fene már 5 éve. De könyörgöm, miért nem vagy hajlandó elfogadni, hogy egy évben pár napra elmegy a haverjaival nyaralni? Még nincs gyerek, fogalmad sincs, hogy akkor is ezt csinálná-e vagy sem.
De még mindig nem válaszoltál a kérdésemre: Miért nem utazol haza ezalatt az idő alatt?
Mindig ennyire aranykalitkába zárod szegény srácot? Soha nem mehet el nélküled sehova?
Saját magadnak okozod a problémát. Ha nagyon jól tudtad már az első két év után, hogy ez rendszeres, akkor miért is maradtál vele?
Ja, te vagy az a fajta kislány, aki azt hiszi, hogy majd az ő két szép szeméért a párja megváltozik és otthagyja a haverjait miatta. Álmodozz csak tovább, egyszer remélem majd felébredsz.
És vagy megszoksz és felnősz agyilag, vagy megszöksz.
Itt nem arról van szó, hogy nem tudja lefoglalni magát a kérdező azidő alatt. Meg aranykalitka? Mert nem tetszik neki a többnapos kanmuri egy meglett 40 éves embertől? Ezek megint túlzások. És ha a csapat másik tagja megy gyerek mellett is, az ő embere se tenne másként valószínüleg.
Más az értékrendetek, nem illetek össze. Ő nem fog lemondani róla soha, te meg nem fogod sose jó szemmel nézni, folyamatos konfliktusforrás. Tényleg ideje eldöntened mit akarsz. Vagy elviseled duzzogás nélkül, mert változni már nem fog, vagy tényleg tovább állsz, és keresel olyat, akivel nincsenek ilyen ellentétek és tudsz tervezni komolyabban.
Tényleg nem tudom felfogni, hogy miért zavar egyes nőket, ha a barátjuk, férjük elmegy nélkülük valahová?
Én is szoktam nélküle több napra elutazni.
El tudom magam foglalni, van hobbim, szeretek játszani, olvasni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!