Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon horkolós emberrel hogy lehet együttélni?
Sziasztok!
A helyzet a következő:
A párom nagyon horkol egész éjjel, minden pozìciòban (hátàn, hasàn, oldalt). Ehhez pàrosul, hogy èn nagyon rosszalvò vagyok, amùgy is nehezen alszom el ès minden neszre felèbredek.
Emiatt külön alszunk. (Mielőtt valaki megszòlna, nincs kizavarva a nappaliba a kanapèra, kèt külön szobàban alszunk) Tudom, hogy ez nagyon rossz, és sokan mondják is, hogy rà fog menni a kapcsolatunk, ìgy nem fogjuk leèlni az èletünket együtt.
Nem mondom, hogy nem lehet igazuk, de természetesen én ennèl pozitìvabban szeretnék hozzààllni, mivel nagyon szeretjük egymàst, jobb/màs fèrfit ùgy èrzem nem tudok elkèpzelni magam mellett, ő az igazi szàmomra ès ő is ezt èrezteti velem, közösek a cèljaink, együtt kèpzeljük a jövőnket, màr valakitől meghallottam, hogy lànykèrèsre kèszül idèn nyaralàskor (na ennek a kikotyogònak nem örültem, ennyit a meglepiről :D).
Szòval a lènyeg, hogy őt is nagyon zavarja ès barmit megtenne, hogy megszűnjön ez a problèma, a neten maszkokat nèzeget, meg ilyen cumi szerűt, amitől a nyelve nem csùszik hàtra, orvosnàl is volt, nincs orrsövèny ferdülèse. Ellenzem ezeket a "kellèkeket", meg ha be is vàlna, kìnzàs lenne neki àllandòan ìgy aludni, ha egyàltalàn tudna vele. Nem tehet ròla, nagyon sajnàlom őt is emiatt, de kèptelen vagyok ìgy mellette aludni. Pròbàlkoztunk elèg sokàig is, mondom majd megszokom, de nem...
Olyan tehetetlennek èrezzük magunkat, olyan rossz èrzès, külön feküdni ès èbredni reggelente.
Ès tènyleg fèlek, hogy bàr most azt mondom esèlytelen, hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk, vajon ìgy lesz-e kèsőbb is.
Van itt valaki, aki hasonlò cipőben jàr? Esetleg olyanok akik èvek òta ìgy èlnek ès nem romlott emiatt a kapcsolatuk? Tud valaki biztatòt mondani ezzel kapcsolatban?
Bocsànat, ha hülyèn hangzik a kèrdès, de nem tudom kitől kérhetnék tanácsot és tapasztalatokra lennék kìvàncsi. Előre is köszönöm!
Köszi a hozzászólásokat! Jò tudni azért, hogy mások is élnek hasonlòan, biztatò.
De azèrt felkeresünk egy màsik orvost is.
Nálunk is horkol a férjem, sokszor felébredek rá amikor túl hangos, de legtöbbször ilyenkor el sem alszom hajnali 3-4 óra előtt, hiába fekszem le időben. Amúgy is elég nehezen alszom el, ha fáradt vagyok akkor is legalább 1 óra.
Ráadásul külön szobában sem tudunk aludni mert konkrétan 1 szobánk van. A kádban meg nem alhat egyikünk sem. Szóval ez van. Alszom amennyit tudok, szerdánként szabadnapos vagyok + hétvégén. Ilyenkor délután 1-2 óra előtt fel sem kelek. Ő hétvégén reggel fél 7kor kel, sorozatot néz, és mikor én felkeltem, délután alszik. Meg ugye éjjel.
Egyébként nem állandó jelleggel horkol, hanem időszakosan. Van mikor pár hétig/ akár 1-2 hónapig is simán tudok mellette aludni mert meg se mukkan. Mostanság megint horkolós napjai vannak. Fáradt vagyok időnként, de megoldható. Nagyon szeretjük egymást, sosem hagynám el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!