Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon horkolós emberrel hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon horkolós emberrel hogy lehet együttélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet a következő:

A párom nagyon horkol egész éjjel, minden pozìciòban (hátàn, hasàn, oldalt). Ehhez pàrosul, hogy èn nagyon rosszalvò vagyok, amùgy is nehezen alszom el ès minden neszre felèbredek.

Emiatt külön alszunk. (Mielőtt valaki megszòlna, nincs kizavarva a nappaliba a kanapèra, kèt külön szobàban alszunk) Tudom, hogy ez nagyon rossz, és sokan mondják is, hogy rà fog menni a kapcsolatunk, ìgy nem fogjuk leèlni az èletünket együtt.

Nem mondom, hogy nem lehet igazuk, de természetesen én ennèl pozitìvabban szeretnék hozzààllni, mivel nagyon szeretjük egymàst, jobb/màs fèrfit ùgy èrzem nem tudok elkèpzelni magam mellett, ő az igazi szàmomra ès ő is ezt èrezteti velem, közösek a cèljaink, együtt kèpzeljük a jövőnket, màr valakitől meghallottam, hogy lànykèrèsre kèszül idèn nyaralàskor (na ennek a kikotyogònak nem örültem, ennyit a meglepiről :D).

Szòval a lènyeg, hogy őt is nagyon zavarja ès barmit megtenne, hogy megszűnjön ez a problèma, a neten maszkokat nèzeget, meg ilyen cumi szerűt, amitől a nyelve nem csùszik hàtra, orvosnàl is volt, nincs orrsövèny ferdülèse. Ellenzem ezeket a "kellèkeket", meg ha be is vàlna, kìnzàs lenne neki àllandòan ìgy aludni, ha egyàltalàn tudna vele. Nem tehet ròla, nagyon sajnàlom őt is emiatt, de kèptelen vagyok ìgy mellette aludni. Pròbàlkoztunk elèg sokàig is, mondom majd megszokom, de nem...

Olyan tehetetlennek èrezzük magunkat, olyan rossz èrzès, külön feküdni ès èbredni reggelente.

Ès tènyleg fèlek, hogy bàr most azt mondom esèlytelen, hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk, vajon ìgy lesz-e kèsőbb is.

Van itt valaki, aki hasonlò cipőben jàr? Esetleg olyanok akik èvek òta ìgy èlnek ès nem romlott emiatt a kapcsolatuk? Tud valaki biztatòt mondani ezzel kapcsolatban?

Bocsànat, ha hülyèn hangzik a kèrdès, de nem tudom kitől kérhetnék tanácsot és tapasztalatokra lennék kìvàncsi. Előre is köszönöm!

2018. jún. 19. 10:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzâtenni, hogy a füldugó nem segìt, ès az sem, hogy èn aludjak el előbb, mert utàna felèbredek, amikor ràzendìt... :/
2018. jún. 19. 10:35
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Orvosilag segíteni kellene rajta, mert ilyenkor ő sem alussza ki magát.

Én akkor horkolok, ha hanyatt fekszem, akkor fel is ébredek, hogy ki az a barom, aki horkol..

Próbáljon meg oldalt fekve, vagy hason.

Érthető a dolog, borzalmas tud lenni egy horkoló ember.

2018. jún. 19. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Özön oka lehet a horkolásnak és a horkolás nem feltétlenül jár együtt apnoéval is, ami egészségtelen lenne.
2018. jún. 19. 10:50
 4/15 iamaveryniceguy ***** válasza:
37%

"orvosnàl is volt,"...és nem ajánlott neki semmit az orvos?

Ne már bakker. Mennyi, de mennyi eszköz van erre, ami nem is kényelmetlen, de megoldja a problémáját.

2018. jún. 19. 10:55
 5/15 anonim ***** válasza:
nincs túlsúlya?
2018. jún. 19. 11:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos ő nem lát semmi rendelleneset és hogy nagyon sokan èlnek ìgy èletük vègèig, hàt nem is voltam megelègedve a vàlasszal. A maszkot emlìtette meg hogy Pesten van egy klinika ahol 2000euroèrt lèzeres kezelèssel pàr alkalom utàn teljesen mrgszüntetik a horkolàst. Ezt nem igazàn hisszük el, de ha igaz lenne összegyűjtenènk rà a pènzt, de mi a garancia rà, hogy valòban sikeres lenne...
2018. jún. 19. 11:10
 7/15 A kérdező kommentje:
182cm és 75kg ùgyhogy a tùlsùly is kizàrva..
2018. jún. 19. 11:13
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Hát a füldugók között is van sok féle, esetleg megpróbálhatnál valami altató hatású teát hátha mélyebben elalszol tőle. Amúgy anyukám is eleg rossz alvó volt apám meg borzasztóan horkol, de ők már 27 eve együtt vannak. Szóval ez nem lesz nálatok se probléma :D Drukkolok
2018. jún. 19. 11:23
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
A tébé orvosok semmit nem tudnak megoldani. Nem is tudom, hogyan kaptak ezek doktori címet. Eddigi mérlegük családon belül 4 halál, 2 "háezellennemtunkmittenni"... És jópár boríték a zsebükbe. Undorítóak.
2018. jún. 19. 11:24
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Külön háló. Én karatézok éjjel ő horkol,igy jobb nekünk,viszont orvoshoz elemehetne fülorrgégészet,egy ismeros orrpolipoktol horkolt.. :O
2018. jún. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!