Hogyan lehet együttélni egy horkoló emberrel?
Élni lehet,csak aludni nem:-) A párom is horkol,nem is kicsit,így ált.külön alszunk.Ő a nappaliban,én a hálóban.
Ülj le vele és beszéld meg.Már lehet kapni sprayt is.Mióta vagytok együtt?Mennyire komoly a kapcsolat?Ha az,akkor meg kell értenie.Amúgy ki lehet vizsgáltatni,hogy mi az oka,és mi lehet rá a megoldás.
Ha szereted, próbáljatok megoldást találni! Szerintem konkrétan lehetetlen együttélni egy horkolóval, legalábbis számomra. Kamaszként még jót elröhögtem egy-egy éjszakákat, ha úgy hozta a sors, hogy egy ilyen emberrel kellett aludnom, de most például kismamaként, amikor egyébként is alig tudok aludni... Fogalmazzunk úgy, hogy ha valaki horkolna mellettem, azt előbb agyonverném egy ásóval, aztán az ásónyéllel szíven is szúrnám biztos, ami biztos. :D
Ezer és egy megoldás van már a horkolás kiküszöbölésére, próbálgassátok végig, hátha valamelyik működik!
Első vagyok.Ok,de mégis mi a baj?Lágy szájpad stb.
Azért valamit konkrétabbat csak mondtak.Alvás diagnosztikán volt?
Nem örülök neki,de ez van.Még nem volt orvosnál,van spray és orrcsepp,ezt próbáljuk ki.Van amikor nem olyan vészes,van amikor pedig az emeleten,csukott ajtónál is hallani.Igaz,ilyenkor meg van fázva. Tegnap pl.tudtunk
együtt aludni,nem volt vészes,ráadásul választhattam,hogy tetőtér 30 fok v. nappali 25...Szerinted mit választottam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!