Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet együttélni egy...

Hogyan lehet együttélni egy horkoló emberrel?

Figyelt kérdés
Annyira horkol, hogy aludni se lehet mellette. Mindig mondja, hogy aludjak nála meg stb, de mindig keresek valami kibúvót alóla, mert sose alszom ki magam ha ott vagyok nála. Lehet én vagyok érzékeny, mert mióta élek mindig csak teljes csendben tudtam elaludni, de nem tudom, hogy így hogy van értelme a kapcsolatunknak ha esetleg összeköltöznénk... Neki nem merem ezt elmondani, mert tuti egyből magára venné, és depis lenne, hogy ez az ő hibája stb. Volt már veletek is ilyen?
2012. jún. 19. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Élni lehet,csak aludni nem:-) A párom is horkol,nem is kicsit,így ált.külön alszunk.Ő a nappaliban,én a hálóban.

Ülj le vele és beszéld meg.Már lehet kapni sprayt is.Mióta vagytok együtt?Mennyire komoly a kapcsolat?Ha az,akkor meg kell értenie.Amúgy ki lehet vizsgáltatni,hogy mi az oka,és mi lehet rá a megoldás.

2012. jún. 19. 17:04
 2/4 anonim válasza:

Ha szereted, próbáljatok megoldást találni! Szerintem konkrétan lehetetlen együttélni egy horkolóval, legalábbis számomra. Kamaszként még jót elröhögtem egy-egy éjszakákat, ha úgy hozta a sors, hogy egy ilyen emberrel kellett aludnom, de most például kismamaként, amikor egyébként is alig tudok aludni... Fogalmazzunk úgy, hogy ha valaki horkolna mellettem, azt előbb agyonverném egy ásóval, aztán az ásónyéllel szíven is szúrnám biztos, ami biztos. :D

Ezer és egy megoldás van már a horkolás kiküszöbölésére, próbálgassátok végig, hátha valamelyik működik!

2012. jún. 19. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Elég régóta vagyunk már együtt. vizsgálaton volt, és azt mondták, hogy ilyen a szervezete, és nem tudnak vele mit csinálni meg kell szokni... de ezt nem lehet megszokni =// és számomra is és számára is fontos, hogy a párjával együtt ébredjen, fontos része a kapcsolatnak =// a tiéteket ez nem teszi tönkre?
2012. jún. 19. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Ok,de mégis mi a baj?Lágy szájpad stb.

Azért valamit konkrétabbat csak mondtak.Alvás diagnosztikán volt?

Nem örülök neki,de ez van.Még nem volt orvosnál,van spray és orrcsepp,ezt próbáljuk ki.Van amikor nem olyan vészes,van amikor pedig az emeleten,csukott ajtónál is hallani.Igaz,ilyenkor meg van fázva. Tegnap pl.tudtunk

együtt aludni,nem volt vészes,ráadásul választhattam,hogy tetőtér 30 fok v. nappali 25...Szerinted mit választottam:-)

2012. jún. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!