Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha egyenlőek lesznek a nők és a férfiak?
De te itt a fizetésről beszéltél még az előbb. A fizetésben nincs különbség. A munkád után jár a fizetésed, nem azért, hogy most nő vagy-e vagy férfi.
Saját magadnak mondasz ellent. Most döntsd már el, hogy mit akarsz valójában!
Ja, te csak egy rinyáló kisfiú vagy. Most már értem.
"Sajnálom hogy a nők genetikailag jobbnak lettek teremtve.A férfiak csak fizikailag erősbbek"
Meg enyhén invenciózusabbak. Enyhén. Tudod, elektromosság, antibiotikum, általában a modern gyógyászat, telefon, internet, stb.
Majd akkor, ha a nő felcipeli a tizedikre a szekrényt, a férfi pedig megtanul szülni.
Nem, soha nem lesznek egyenlőek, és ez így van jól.
Ja, szóval nem kisfiú vagy, hanem egy hisztis, durcis, éretlen kislány, akit éppen most bántott meg valamelyik pasi.
Jaj nekem.. brühühü, adjak egy papírzsepkendőt?
Tudom, hogy az egyenjogúságért való küzdelem már mozgalmak, szervezetek formájában jelenik meg, de ezt így nem lehet megoldani. Viszont minden nő egyénileg ki tudja harcolni, hogy egyenlőként kezeljék. Nem vitatkozni kellene, és egymásra mutogatni, hanem megmutatni, hogy mi is vagyunk ugyanolyan jók. Sajnos nehéz úgy elérni az egyenjogúságot, ha a nők között is rengetegen csak arra vágynak, hogy háziasszonyok, családanyák legyenek - amíg nem akarnak karriert, nem fog változni. Aki megelégszik ennyivel, az megelégszik a lenézéssel is. Aki pedig elér valamit az életben, azt nem fogják csak azért lenézni, mert nő. Ez nem egy csoportos küzdelem, ez egyéni.
Én sosem éreztem magam lenézve vagy elnyomva. Belefáradtam abba, hogy a nők érdekeit védjem, és az ő jogaikért harcoljak, mert nem minden nő egyforma, és sok érv van, igen, a nők nem sok mindent találtak fel. Inkább megelégszem annyival, hogy engem, mint egyén, egyenlőnek tekintsenek. Mindenki maga megküzdhet ezért. Lesznek azért még Marie Curie-hez hasonló nők a jövőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!