Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Mi a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek? Nincs köztünk testiség, és félek, hogy elhidegülünk egymástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, ebből fél éve már együtt élünk. Én nagyon óckodtam a házasság előtti együttéléstől, de lépni kellett otthonról.. Régen hetente 3-4x biztosan szexeltünk, most viszont mióta együtt élünk fél éve, havi 1-2x csak...

Én rosszul vagyok ettől. Nem arról kéne, hogy szóljon az együtt élés, hogy egymásnak esünk, mikor hazaérünk? vagy hogy felavatjuk a lakás minden zegét-zugát?

Mikor hazaérek általában hulla fáradt avgyok, de mindig lenne kedvem egy kis összebújáshoz. Ő viszont, aki hamarabb is ér haza, olyan, mintha nem is várna, hogy megjöjjek...

természetesnek vette, hogy itt vagyok, hogy már nem kell hódítani?

Vagy az a baj, hogy nem csak tip-top magassarkúkban lát, hanem plüssgatyóban meg melegíítőben?

Egyszobás, garzon a lkaás, elvonulni sem tudunk egy másik szobába (engem mondjuk ez egy kicsit frusztrál) és halljuk, hogy mit csinál a másik a fürdőben.

Illetve sokat pukizunk egymás előtt.. :P

Egyszóval már nincsenek tabuk, most pedig egyszerre még több fal lebomlott.

Mi lehet a baj?

Mit csinálhatnék? Hogyan keltsem fel újra az érdeklődését?

Ti mire gondolnátok? Voltatok hasonló helyzetben?

24/L

2018. jún. 1. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek leülnék vele és elmondanám neki amit itt leírtál. Mondja el ő, hogy mi az amiért nincs több szex. Ha ez megvan a válasza alapján cselekednék.
2018. jún. 1. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Írhatok nőként is?

Ez első együttélős kapcsolatom pontosan emiatt ment tönkre. Bár nálunk megvolt az elején a felavatjuk a lakás minden zeg zugát,mégis igaz az a mondás miszerint lakva ismeri meg az ember a másikat. Elhidegültünk. Azt éreztem,hogy csak testi szükségletei kielégítésére használ.

Végül meguntam és elköltöztem. Életem legjobb döntése volt egy hideg kapcsolatból kilépni.

VISZONT,nem javaslom egyből,hogy szakítsatok,mert szerintem ez az összetettebb és az írásodból úgy érzem,hogy mentenéd a menthetőt.

Úgyhogy azt javaslom dobjátok fel a szexuális életet egy kis játékszerekkel,szerepjátékkal,jelmezek, combfix+fűző ilyesmi. De mindenképpen beszéljétek meg.

Ha ez sem használ akkor nincs ötletem.

2018. jún. 1. 09:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a segítséget! :) Persze írhatnak nők is! Minden ötletet szívesen fogadok!:))))
2018. jún. 1. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Az az 1 szobás garzon az kinyír mindent, minden embernek szüksége van félrevonulásra.

Bár én jól elvoltam így is a barátnőmmel, de látható volt, hogy ez neki nem volt jó. Én nagyon szerettem őt, ő engem már nem. :(

2018. jún. 1. 10:41
 5/7 anonim válasza:
Vegyél fel valami szép szexi fehérneműt és sétálj el előtte ha nem reagál rá megcsal.
2018. jún. 1. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsit nagyobb ez a lakás amiben most vagyok,de még így is egymás agyára mentünk,mert nem volt egy nyugi hely elvonulni.Így el is költözött.Nagyon nagy harmóniában kell lenni a másikkal,meg szeretni szerintem hogy működjön ez az együttéléses dolog kis helyen.Bár ettől a szexuális vágynak meg kellene lennie.Unalmasnak találja a kapcsolatot,többet kellene kimozdulnotok,és közös dolgokat csinálni.
2018. jún. 1. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt vele kellene megbeszélned.

Lehet, hogy màr nem úgy érez iràntad, lehet hogy úgy érzi màr megfogott ezért nem kell tepernie ( bàr a szexhiànyt akkor sem értem), lehet hogy viszonya van stb.

Ezt neked kell vele tisztàzni. Bàr a pasik többsége úgysem vallja be a hűtlenséget... De ha nem ez történt, akkor is sürgősen el kell kezdenetek kommunikàlni egymàssal mert vészesen közeledtek a kapcsolat halàlàhoz.

Egyébkénk felesleges ezért az 1 szobàs otthont okolni .Rajtatok múlik a kapcsolat. Mi is 1 szobàs hàzban élünk a férjemmel, összeköltözés óta itt, 40nm, csak a könyveimnek kéne több hely, a kapcsolatunkkal semmi gond, pedig 7 éve élünk együtt itt.

2018. jún. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!