Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szívetek szerint olyan kapcsolatot részesítetek előnyben, ahol egyenlőek a felek, vagy ahol tietek az irányítás?
Ha úgy érzem, hogy rátermett, talpraesett a lány akkor első. Ha olyan gyámoltalanabb, akkor irányítok. Azt viszont nem szeretem(és nem is hagyom) hogy én "legyek alul".
23/F
eddig csak a második verzió volt és van.
persze szeretek sodródni időnként ha jó ötlete van,ha valamihez jobban ért elismerem,de én hozom meg a fontos dolgokban a döntést,én döntöm el merre és hogyan a közös életben.
Nos, a talpraesettebbet úgy értettem, hogy ki akarja venni a részét az irányításból, és erre képesnek is tartom, akkor örülök, ha nem mindenben nekem kell döntenem. Ha azt szeretné, hogy én irányítsak egyedül, akkor megteszem.
23/F
jellemzően csapnivaló kérdés:
1. Egy normális kapcsolatban nem katonai sémák uralkodnak, ha a "tulajdonképpen ki parancsol itten" felvetődik, már megette a fene az egészet sztem...
2. Ha vmi feminista baromság a kérdés alapja, akkor megkérdem én is:
Mi az értékesebb, a kilogramm vagy a centiméter?
3. Mivel vszínűleg nő a kérdező, megkérem kezeltesse a heregyulladását és én is kenem majd a hüvelyfolyásom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!