Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiú tetszik nektek? Mit részesítetek előnyben?
Kedves, aranyos, sportos, beképzelt,menősködő, bunkó és még sorolhatnám.. 18/F
Én alapvetően kedves vagyok a lányokkal.. sportolok is és nagyon nyílt, közvetlen típus.. ha akartok irjatok e-mailt:)
:D:D
korod?:P
Szijja
nálam nem minden esetbe a kinézet számít!
imádom a nagy dumásokat..akivel jól elehet beszélgetni..frappáns kis szövegeik vannak
legyen kedves,aranyos,megértő
ha sportol az nem akadály :D :P
legyen kicsit romantikus..de ne túl nyálas
legyen vicces..csak tudja hol a határ :)
Ne legyen túl nyomulós...azt nagyon utálom Pffff..
beképzelt?:O attól kiráz a hideg.. a te helyedbe nem próbálnám ki..
menősködő?...az ilyeneket rayos gyerekeknek hívom XD..szval inkább ne..
bunkó?...azta..látni h pasiból vagy..nagyon nem kéne :/
de egy egészséges egoval azért rendelkezhet :) meg sztem ne becsülje le magát...mert a kisugárzásán észrevehető..remélem tudtam segíteni :)
(15 L)
Eddig még sosem voltam úgy igazán szerelmes, szóval nem vagyok szakértő. :D
Kinézetre van egy ideálom (magas; nem kövér, de nem is túl sovány; sötét hajszin; világos, lehetőleg tiszta zöld szemek), de nemcsak az ilyeneket nézem meg. :D
A belső az már nagyon bonyolult. Persze legyen kedves, nyilt, őszinte.. stb, de azért legyen valami kis rossz tulajdonsága. A nagyon jópofa, és mindig kedves, aranyos, vicces srácok általában csak barátként jönnek szóba... A rossz tulajdonság alatt nem valami brutálisat értek, hanem valami olyasmit amit megpróbálhatok "megjavitani", amiből lehetnek apró viták...
Najó ez igy lehet baromság lett... bocsi.. 14L
Szerintem a külső alegfontosabb, aztán jönnnek a belső értékek, hát külsőre legyen izmos, de ne az a nagyon kigyúrt,ápolt,magas.
Belsőre pedig vicces, aranyos ne olyan kis tutyi-mutyi, hanem férfias...:)
Nála az az első,hogy merjen a szemembe nézni. + ha valakinek szép a szeme,én egyből elolvadok :$ (szépszeműpasikforever<3)
a második,hogy kedves,aranyos és megértő legyen,lehessen vele jókat dumálni..(ennyit a belsőről:D)
a külső: Hát..magas,izmos(de nem olyan kigyúúúúr állat,magyarul sportos:D) hajszín,szemszín mindegy(am. tapasztalataim szerint a barna szemű pasik tudnak a legszebben,legérzékibben nézni..:$)
jaa. és ne legyen rajta tetoválás,jó.mondjuk elmegy 1-2 kisebb,aminek tudja is a jelentését,de hogy már az egész teste olyan legyen..hányinger elkap. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!