Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fiú tetszik nektek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú tetszik nektek? Mit részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Kedves, aranyos, sportos, beképzelt,menősködő, bunkó és még sorolhatnám.. 18/F

Én alapvetően kedves vagyok a lányokkal.. sportolok is és nagyon nyílt, közvetlen típus.. ha akartok irjatok e-mailt:)

2010. jún. 17. 12:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem a magas, barna szemű, sötét hullàmos/göndör hajú, szeplős, stílusos sràcok jönnek be:) szeretem ha szép orra van egy sràcnak és szép keze.. megőrülök a szakàllas, szőrös pasikért, az nagyob szexi.. :D szereten a mély, férfias hangot DE ami igazàn fontos: ibtelligencia, vàlasztékos beszéd, humor, nyitottsàg, ne akarjon bebörtönözni, szeresse a szexet és gyakran kezdeményezzen is, vonzódjon hozzàm, ne becézgessen, ne hanyagolja el miattam a baràtait, NE LEGYEN PAPUCS! Szeretem a tàrsasàgkedvelő urakat:) ja és nagyon vonzónak tarton ha egy pasi valamilyen művészeti àg szerelmese is ( zene, rajz, stb.) Teljes mértékben szexepil! :D meg ami nagyon durvàn bejön, az a kalap pasikon, hmmmm :D 19/N
2014. máj. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!