Mit részesítetek előnyben?
Figyelt kérdés
Ha divatos az csizma, amit télen hordtok, vagy ha kényelmes, meleg, nem ázik át ?
Divat mindenek felett ? Mert én ezt tapasztalom. Hallgatom sok mindenki nyavajgását, hogy felfázott, így meg úgy fázik a lába, de mindegy, mert divat az divat! Nem értem.
2009. nov. 15. 17:07
1/7 anonim válasza:
Na igen, ezért egy kész tortúra nálam a csizma vásárlás! Én mindig próbálom összekötni azt h. tetszen és nem-átázós meg bélelt is legyen. Nem feltétlenül divatos kell legyen, de azért mindenképp csinos. De szerencsére eddig még megtaláltam amit kerestem többnyire, csak hát kis utánajárással. :)
2/7 anonim válasza:
én arra törekedtem, hogy divatos is legyen de praktikus is. mivel sokat járkálok ezért muszáj , hogy kényelmes is legyen , no meg vízálló. de szerintem ma már annyiféle csizmát lehet kapni, hogy nem gond divatosat és egyben praktikusat venni.
3/7 anonim válasza:
én lesz.rom a divatot, az a lényeg, hogy nekem tetsszen. :D nekem pl bejönnek ezek a tök vicces mintás gumicsizmák :)
4/7 anonim válasza:
Hát én idén télre egy térdig érő fekete kb 6 centis sarkú (nem tű!) csizmát vettem. Lehet hogy most ez nem annyira divat, mert most mindenki matt bokacsizmát hord. Nekem az volt a fontos hogy nőies legyen és kényelmesen tudjak benne menni, ne bicsakoljon /naezthogykellírni? :D) ki benne a bokám, és ne menjen tönkre 1 hét alatt. Szerencsére nem ázott még be, de ha egy nagy pocsolyába lépnék akkor tuti beázna.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat
2009. nov. 15. 19:02
6/7 anonim válasza:
soha nem szerettem csizmát vásárolni, szerintem nehéz szép, divatos és egyben praktikus csizmát venni:S
kb 2 hete vettem egy fekete magas sarok nélküli, de azért elég nőies csizmát...nagyon tetszik meg minden, de nincs valami vastag bélése...
7/7 anonim válasza:
Hát én szerencsés vagyok mert eddig mindig sikerült nagyon divatosat, de meleget találnom..Amúgy ha nem lenne ilyen szerencsém, lehet hogy inkább én is a divatosat választanám és alá vennék egy vastag zoknit vagy nem tudom....Hülye vagyok, de nem bírom ki, ha olyanba kell lennem, ami nekem nem tetszik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!