Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha 1x megüt valaki meg fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1x megüt valaki meg fog még egyszer? 23n

Figyelt kérdés

Barátom megütött tegnap de vissza ütöttem. Már bocsánatot kért..

Terhes vagyok de ő ezt még nem tudja.

2018. jún. 12. 19:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha tőle van a gyerek és még elvehető,akkor lépnék a helyedben. 23 éve élek a feleségemmel,még sohasem ütöttem meg. Igaz néha nagy önuralom kellett hozzá,de tudtam,hogy vége lenne mindennek.Szokták mondani,hogy kutyából nem lesz szalonna,és a rossz hírem az,hogy ez csak a kezdet. Amikor majd otthon leszel a gyerekkel,és ő rá leszel utalva,ezzel ő tisztában lesz és még valószínű,hogy durvulni is fog a helyzet.Hagyd el,Ő bebizonyította,hogy nem szeret. Az a kéz amelyik üt,az soha többé nem úgy simogatni,mint azelött.
2018. jún. 12. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
37%

Mi az, hogy elveteted a gyerekét, baz...d meg! Egy gyerekről beszélünk, a kérdező gyereke is!!! Az a gyerek semmiről se tehet.

És igen, meg fog még ütni valószínűleg, de egyébként ez se 100%, ez lelkialkat kérdése. Első párom súlyos hangulatingadozásoktól szenvedett, ma már van annyi élettapasztalatom, hogy felismerem ezt a típust, először én csaptam rá a térdére egy vitában, mire földhöz vágta a mobilomat, de olyan erővel, hogy ha engem üt meg úgy, szétcsapom a fejem a falon. Pár hónap múlva nekem jött, megrázott, majd rávágott az üveges ajtóra, a szoba túloldaláig repültek a szilánkok, ha fél méterrel arrébb állok, a pofámba jön az üveg. Ő nem értette mi bajom van, az ilyen fajta sose érti, őt kellett volna sajnálnom, és kötözgetni a vérző kezét, ami miattam sebesült meg (hónapokkal később próbáltam volna megbeszélni, de látszott, hogy semmi önkritikája nincs, ezért reménytelen, erre szocializálták gyerekkorában). Még egyszer rettegtem miatta, autóval eltévedtünk, egyre idegesebb lett, annyit mertem mondani, hogy ez is miattam van, mire elkezdett vezetés közben csapkodni, ordítani, leverte a visszapillantó tükröt, elkezdte rángatni a kormányt, száguldozott...

Az első adandó alkalommal leléptem mellőle és választottam egy olyan fiút, aki maga a megtestesült nyugalom. Ő 10 éve a férjem, őt meg ép amiatt készülök elhagyni, mert olyannyira konfliktuskerülő, békés fajta, hogy nagyjából kávét főzne a betörőnek és a békesség érdekében azt is hagyná, hogy a szeme láttára elraboljanak vagy megerőszakoljanak, na jó, ez túlzás, de a békesség kedvéért annyiszor hagyott már magamra másokkal szemben, (pl. anyós), hogy rájöttem, egyik véglet se jó. De ha választani lehet, akkor inkább ez. Az előző páromnál, amikor jött a kattant időszaka (váratlanul, a semmiből), akkor sose tudhattam, mikor áll bele a hátamba a konyhakés. A munkahelyén is állandó konfliktusai voltak, minden férfi őt irigyelte, minden férfi belékötött. Érdekes, a férjem, aki százszor jobb hapi lenne, ha lenne vér a pucájában, őt soha senki nem irigyli a munkahelyén, soha senki nem köt bele. Szóval ég és föld a két pasi.

Csak azt akartam ebből kihozni, hogy ennek ellenére egyszer, 10 év alatt egyetlen egyszer a férjemet is ki tudtam hozni annyira a sodrából, hogy majdnem megütött.

Anyukája kicsit túl sokszor szólt bele, hogyan és minek szoptatom még mindig a gyerekemet, férjem fogadkozott, hogy leállítja, de persze sose tette meg, csak lapított, végül amikor már nem bírtam, közöltem vele, ha az anyja még egyszer elmondja nekem, hogy a gyerekem azért nem eszik, mert agyonszoptatom (apadt a tejem és a gyerek hozzátáplálása még döcögött, csak az anyatej tartotta életben, tápszert se fogadott el), ha még egyszer elmondja és elapad a tejem, ami életben tartja a gyereket, akkor beleverem a fejét a betonba. Na, ekkor jött majdnem nekem. Felém lépett fenyegetően, és tudom, hogy megütött volna, ha nincs a kezében a gyerekünk.

Ha akkor megüt, azt megértettem volna, nem szép dolog beleverni az anyukája fejét a betonba. Ennek is 3 éve már, azóta se akart újra megütni és nem is fog, nem az a típus. Más kérdés, hogy akkor nekem mégis bevillant a volt élettársam és hiába nem ugyanaz a szitu, a házasságunk azzal véget ért örökre. Akkor ott helyben megmondtam neki, csak azért nem válok el, mert van egy gyerekünk. És nem azért, mert majdnem megütött, hanem mert életében először bizonyította, hogy ki tud állni valakiért, de az a valaki akkor se az volt, akinek amúgy igazat adott, hanem az anyucija. Hát feküdjön le az anyukájával akkor nyugodtan, hozzám 3 éve nem érhet és az se érdekel, ha megcsal.

De elkanyarodtam. A kérdés, a barátod melyik típus. Igenis nem mindegy. Nagyon fontos, mihez szocializálódott gyerekkorában. Apja verte az anyját? Hiába ítéli el, beleégnek a génjeikbe, hidd el. Amúgy milyen lelkialkat? Van, aki simán belerúg egy hordóba/kutyába, de embert nem bántana. Én hajítottam el életem szerelmét azért, mert megtudtam, hogy belerúgott a kutyájukba, de biztos vagyok benne, hogy sose ütötte meg a feleségét.

Én ezek alapján mérlegelném, hogy megüthet-e még egyszer, de a gyereked semmiről se tehet. Ne vetesd el, hidd el, a legnagyobb csoda a világon és neki te vagy a világmindenség. Én láttam a gyerekemet UH-on, ahogy aludt, karját a feje alá hajtva, a méhemben, mintha kispárnán aludna, akkor döbbentem rá, hogy neki én vagyok a minden!

2018. jún. 12. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Áááh, mint egy rossz szappanopera.

Ebből most lépj ki, mert az események sodra maga alágyűr és nagyon nehéz lesz kilépned.

2018. jún. 12. 21:41
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 Biztos csodálatos lehet úgy felnőni, hogy havonta-pár havonta találkozik valaki az apjával, ha egyáltalán látja, illetve az is szép élet lehet, mikor egyedül próbálja valaki nevelni a gyerekét. Legyünk reálisak: apa általában nem nagyon veszi ki a részét a gyerek életéből, ha a szülők nincsenek együtt (még akkor is elég kényelmesre sikerül a kapcsolat, ha egyébként érdekelné a gyerek), az egyedülálló anyák nem éppen a legnépszerűbbek a férfiak között, ha esetleg kapcsolatot keresne az ember, ez az ország pedig még két szülővel sem könnyíti meg egy gyerek felnevelését, pláne, ha valaki egyedül marad. Szóval nagyon romantikus gondolat, hogy a gyerek nem tehet semmiről, viszont azzal se feltétlen kéne büntetni, hogy egy szülővel, esetleg nélkülözve nőjön fel, aminek azért nem kis esélye van. Aki azt mondja, hogy el kéne vetetnie, az se azért mondja, mert ennyire gonosz...
2018. jún. 12. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sok anya marad egyedül a gyerekével, nem ő lenne az első és az utolsó.
2018. jún. 12. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Igen, nagyon sok anya marad egyedül. Gyarapítsa a kérdező is? A gyereknek igenis szüksége van egy apára, akármennyire is hihetetlen. Egy olyan apára akivel együtt él.
2018. jún. 12. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy egyáltalán minek kellett ez a gyerek így 23 évesen. Mármint nem a korral van a gond, hanem hogy még fiatal, nincs "kifutva az időből", hogy gyorsan bevállaljon egy gyereket még ha sz.r is a kapcsolat. Mert ez az ütés nem a légből jött. Biztos, hogy voltak már előjelei a pasi viselkedésében, hogy mentálisan nem ép, és valószínünek tartom, hogy a kapcsolat se lehet túl kiegyensúlyozott.

Kérdés, hogy egyedül egyáltalán tudja-e vállalni.

2018. jún. 12. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen meg fog többször is, ha nem hagyod el. Ha vele maradsz akkor viszont meg is érdemled!

Engem az ex vőlegényem pofozott fel...miutàn visszaütöttem, elhagytam. Ma màr van egy csodàs férjem. Sosem maradnék olyan emberrel aki bàntott.

Egyik baràtnőm 3 évig tűrte, hogy a pasija verje. 1 pofonnal meg bocsànatkéréssel kezdődött. A végén a baràtnőm kórhàzba került törött karral, 2 törött bordàval, belső vérzéssel, megrepedt arccsonttal, 3 kivert foggal. Pofonok mellé a pasi úgy összerúgdosta, hogy összepisilte magàt, aztàn elàjult....mert 1 óràval később ért haza ( munkatàrsakkal volt iszogatni amiről szólt is).

A kórhàzból màr a szüleihez költözött.

A helyedben sürgősen elhagynàm, a magzatot meg elvetetném. Ilyen embertől nem szülnék! Nem kötném magamat hozzà egy életre....

Miért nem tudja, hogy terhes vagy? Nem az övé a gyerek?

2018. jún. 12. 23:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen meg fog,többször is tapasztalat.Véletlen se maradj együtt ilyennel mert nem csak testileg fog tönkretenni!

A gyerekre nem tudok mit mondani.. Az biztos hogy a világ legcsodálatosabb dolga,de hát ízlések és pofonok ha te úgy érzed nem tudnád egyedül végigcsinálni akkor egyértelmű a válasz.

2018. jún. 13. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Persze, és az hogy téged ver, egy dolog, te választottad, de a gyereket miért teszed ki egy agresszív embernek?

Ennyire kapcsolatfüggő vagy?

2018. jún. 13. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!