Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mit lépjek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lépjek, ha megüt a férjem, és nem egyszer történt?

Figyelt kérdés
1éve vagyunk házasok, és már nem egyszer fordult elő az, hogy megütött a férjem... a legutóbb folytogatott is, nem tudom mit lépjek erre, de mindig megbánja vagyis nem mindig mondja. de mikor bánt nagyon csúnya szavakkal illet, még hozzá kell tennem, hogy arról azért tehetek, hogy ideges és megüt, mert pl a legutóbbi eset ma történt meccset nézett és mondtam neki, hogy kapcsolja el, erőteljesebben is rászóltam ő meg nagy hangosan felordítozott.meg mikor bánt akkor ami akezem közé kerül akkor azt lelököm, ma például a telefonját is ledobtam, de én úgy vagyok vele, hogy ink a tárgy törjön, ne pedig egy embert üssek meg... tudom, hogy én is hibás vagyok, de meg tud az ilyen ember váltpzni, mert utána mindig mondja, hogy több ilyen nem lesz... de sajnos már félek vele lenni, azt mondta nekem, hogy képes lenne engem megölni, mit tegyek? segítsetek!
2012. szept. 2. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%

Lelépnék, mint a villám. Továbbá jelenteném a rendőrségen.

Az egész kapcsolat rossz, ha képesek vagytok azon veszekedni, hogy ő meccset néz...

2012. szept. 2. 18:45
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Kutyából nem lesz szalonna hidd el nekem.

Engem is ütöttek 3 évig,de soha többet.

Lépj kérlek míg nem késő:( Engem lelkileg tönkre tett:(

2012. szept. 2. 18:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, csak ahhoz, hogy lépjek lehet gyenge vagyok de meg kell próbálnom:(
2012. szept. 2. 18:50
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
18.48-as: én is utálom a helyesírási hibákat, de ettől még valaki nem rossz ember! Senkit nem üthet meg a férje, és mielőtt szexistának találnátok, senki nem ütheti meg a párját. Amíg nem késő, addig hagynám ott. NEM FOG megváltozni. A nyakamat teszem rá. Keress olyat, aki nem idegesít fel és nem ad okot az ordítozásra
2012. szept. 2. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miután nem először történt, tudnod kell, hogyha nem változtattok semmin, ez újra és újra elő fog fordulni. Három lehetőséged ven a színtiszta logika alapján.

A, Elfogadod, hogy ilyesmi rendszeresen előfordulhat az életetekben.

B, Megoldod, hogy ne forduljon ilyesmi elő a kapcsolatotokban.

C, Véget vetsz ennek a kapcsolatnak.

Nem dönthetek helyetted, hogy melyik utat válasszad (bár sok válaszoló erősen javasolni fogja a C-t), de ha te megmondod, melyiket szeretnéd, akkor abban kapsz lehetőséget.

2012. szept. 2. 18:52
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Hogy mit lépj?

Jó nagy lépéseket, ki ebből a házasságból!!!

Ez az ember nem fog változni. Nekem apám ilyen és soha nem változott meg.

Megbánják átmenetileg, de aztán újra meg újra megcsinálják. Az ilyen emberek nem tudnak uralkodni az indulataikon. És nem is fognak soha. Maximum szakszerű segítséggel, de azt pedig egyik sem vállalja be.

Sajnálom, de ezzel az emberrel ne élj tovább együtt, mert nem lesz boldog jövőd!:(

2012. szept. 2. 18:53
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Le kell lépni, de azonnal (valamelyik családsegítő szervezet, ha más nem). Ha fenyeget, zaklat, akkor pedig feljelenteni. Vagy tűrheted tovább gyáván, "gyengén"... Csak aztán mi lesz, ha egyszer tényleg meg fog fojtani téged? De a te életed, én a helyedben nem b*sznám el, egy ilyen alak miatt!
2012. szept. 2. 19:02
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem tehetsz róla. Semmi nem indokolja, hogy egy férfi megüsse a nőt. Keress segítséget, beszélj rokonnal, barátokkal, aki támogatna, segítene, és amint tudsz, költözz el. Nem fog megváltozni.
2012. szept. 2. 19:02
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Mit lépj? Lépj le! Komolyan hiszel neki, hogy megváltozik? Komolyan nem mersz lépni? Mint a szél, úgy tűnnék el onnan!
2012. szept. 2. 20:37
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Lépj le.
2012. szept. 2. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!