Létezik olyan, hogy valakit egyszer megüt a barátja/férje, aztán soha többet?
A férfiak ilyenkor általában megígérik, hogy soha többé nem fordul elő. Arra lennék kíváncsi, van-e itt olyan, akit tényleg egyszer ütött meg a párja.
Nem magam miatt kérdezem, más kérdésekről jutott eszembe, amiknél a válaszok általában "hagyd el, aki egyszer megteszi, megteszi többször is".
ELöfordulhat, de csak nagyon ritkán, hogy véletlen megüt valakit, mert annyira kiidegelte.
Az általánositásokban sok igazság van, de azért nem 100%-os.
Ha EGYSZER extrém esetben elöfordul, akkor még elnézhetö, ha másodszor is, akkor többé nem.
Mellékesen azt nem értem, hogy miért tesznek egyesek különbséget aközött, hogy nöt vagy férfit üt meg valaki - szerintem EZ teljesen lényegtelen.
Igen,létezik.Kb.5 éve "legyintett" meg.Neki kicsinek tűnt,nekem meg a fal adta a másikat...
Emlékszem, akkor nagyon megijedt...hetekig olyan szomorú kutya szemekkel nézett,hogy a végén már zavart. :DD
Szegény mindig azt mondta,hogy ő nem üthet meg egy nőt,ő nem lehet nőverő(olyan családban nőtt fel,ahol az apja rendszeresen verte őt,a testvéreit és az anyjukat,gyakran aludtak a szomszédban is...ezért rettenetesen szégyellte magát,hogy az apja szintjére süllyedt.)
Mondjuk mi alapból nem veszekszünk,csak kb.1-2 évente egyszer,de akkor sem repülnek a tányérok.Max a kiabálásig megyünk el,kivéve ezt az egy esetet.
Ennél az esetnél azonban hibás voltam én is.Tetszik nem tetszik,megérdemeltem,mert nem lett volna szabad szidnom se őt,se a családját.
Mindketten tanultunk belőle.Ő azt,hogy fékezze az erejét,az indulatát,én azt,hogy ne szidjam se őt se a családját.
Rég volt az eset,remélem a következő 10-20-30-40 évben nem is fog megismétlődni.Ha rajtam múlik,biztos nem!
Igen, jelen. 17 voltam mikor összejöttem a párommal, ő 26 volt. Jó fél-majdnem 1 éve volt már hogy jártunk, én akkoriban iszonyat makacs hisztérika voltam, és sokszor provokáltam őt. Egyszer pofon vágott, ami teljesen jogos volt. Ennek mostmár 11 éve, azóta már összeházasodtunk, és azon az 1 alkalmon kívül soha nem ütött meg. De ő nem is az az agresszív férfi, nagyon kedves, nyugodt férfi. De akkor totálisan kihoztam a sodrából, és mondom, szándékosan provokáltam, elismerem. Szerintem ezt ő is felismerte akkor, és azért vágott pofán, hogy abbahagyjam végre.
Szerintem nem kell egy pofon után világgá szaladni, meg kell beszélni a dolgokat, és adni még 1! esélyt. De nem 2-t meg 3-t, csak 1-et. Az bőven elég. És ismerni kell a társat, agresszív típus-e vagy sem. Mert ha az, akkor a 2. alkalom után lesz 3., meg 4. is, de ha nyugodt ember, akkor jó eséllyel nem lesz 2. alkalom.
Lehet hogy létezik, legalábbis én is azt hittem.
5 év után jött a második pofon (nem komoly, "csak" jelzés értékű).
Az elsőt még megbocsájtottam, a másodikat már nem, nem akartam megvárni a harmadikat..
4-es válaszolóé minden tiszteletem! :D
a kérdésre válaszolva: én úgy tudom, hogy apám életében 2x ütötte meg anyámat, kb 10 év különbséggel, de én anyám helyében a 2. után már nem békültem volna ki vele... úgy tűnik azóta rendeződtek a dolgaik, de én nem tudok már ugyanúgy bízni apámban, kiskoromban néha engem is megütött (lány vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!