Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha 1x megüt valaki meg fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1x megüt valaki meg fog még egyszer? 23n

Figyelt kérdés

Barátom megütött tegnap de vissza ütöttem. Már bocsánatot kért..

Terhes vagyok de ő ezt még nem tudja.

2018. jún. 12. 19:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatbol mondhatom igen!
2018. jún. 12. 19:08
 2/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha ez a kérdés kamu, nem viccelj ilyenekkel.

Ha meg tényleg igaz, akkor mér nem hagyod ott a büdös faszba? :DDD

Egy csomó normális fickó szaladgál odakint, te meg vagy olyan hülye, hogy egy gyáva nőverő állattal vagy???

Az ilyen fajta nőket sose értem meg...

2018. jún. 12. 19:17
 3/20 A kérdező kommentje:
Szeretem. Megigérte hogy nem üt meg többször
2018. jún. 12. 19:24
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

1# vagyok

Nekem is megigerte addig turtem amig a karom kinem csavarta es zuzodott a karom! Meg mokeszom lett miatta... leptem elhagytam azota van egy csodas ferjem es egy kozos fiunk.

2018. jún. 12. 19:31
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha lezarod a kapcsolatot, akkor biztos, hogy többet nem bánt. Egyébként meg igen, szinte biztos lehetsz benne.
2018. jún. 12. 19:51
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Remélem jó nagyot bevertél neki. Amúgy igen. Ráb.sztál.
2018. jún. 12. 19:57
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem egyszerű.

Illetve de: ha van eszed, akkor nem toszod el az egész életed. Otthagyod a pasit és elveteted a gyerekét.

A következő pofon már akkor jön, mikor már nincs választási lehetőség és szülni fogsz egy ilyennek.

2018. jún. 12. 20:10
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen. A hozzáállásod alapján mondom (mert látom, hogy nagyon ragaszkodsz hozzá): nem egyszer, hanem többször is meg fog még ütni, mire majd végre rájössz, hogy egy bántalmazó majom, és nem érdemel több bocsánatot. Csak nehogy késő legyen, mire eljutsz erre a szintre. Értem én, hogy terhes vagy tőle, de hidd el, hogy jobb egy gyereknek úgy felnőni, hogy nem látja, ahogy a "kedves" apukája éppen péppé veri az anyja arcát...
2018. jún. 12. 20:32
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen! Hidd el nekem hogy máskor is megfog .Tapasztalatból mondom.
2018. jún. 12. 20:47
 10/20 anonim ***** válasza:
Igen. Meg fog még egyszer. Tapasztalat.
2018. jún. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!