Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 25 éves vagyok. Ti megharagudt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok. Ti megharagudtatok volna a párotokra?

Figyelt kérdés
Most szereztem meg a dplomámat. Párom az facebook oldalán megsztott olyan képet hogy gratulál a friss diplomásoknak - az étteremben aztán ne felejtsék el a köretet az ételhez. Vagy valami ilyesmi. Pontosan el se olvastam mert annyira mérges lettem. Pont most végeztem ő meg ilyennel humorizál
2018. jún. 6. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Te maximum megvetted ennyi ésszel...
2018. jún. 6. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
11%

Humorizal vagy sem.....ugyis egy Mekis szendvicsosszeszerelo leszel az elso 1-2 evben.

Persze megvan az esely arra, hogy nem. De hat....magyarorszag....tudod.....

Amugy en nagyon gratulalnek....szerintem ez egy egy nagy tett. Nagy dolog. De eddig az osszes diplomas baratnom, erzelmileg 2 forintnal nem ert tobbet.

Ettol eltekintve....nekem....egy 8 osztalyos prolinak....ez hihetetlen magasztos dolog, a szememben sokat ernel.

Amugy budapesti vagyok. 25f 180/83/19/6.7 sotetbarna haj/vilagosbarna szem.

2018. jún. 6. 22:41
 3/15 A kérdező kommentje:
sikerült munkát is találnom. ( nem mekiben természetesen hanem a szakmában) De igazából nem ez a lényeg most
2018. jún. 6. 22:43
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ő viccnek vette, bár én sem szeretem az ilyen vicceket. Nem sértődnék meg nagyon, de megbeszélném vele, hogy nem esett jól.

22/N

2018. jún. 6. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
[link] :I
2018. jún. 6. 22:48
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Én személy szerint ilyesmin nem húznám fel magam, meg is mondom neked, hogy miért.

1.Ha feldühödöm csak a saját érzelmeimet nehezítem, választhatom azt is, hogy nyugodt maradok, aminek számos előnye van.

2.Ha neki ez a véleménye akkor az nem az én problémám.

3.Mikor valaki becsmérlő, gúnyos, vagy olyan humort használ aminek a célja magát domináns pozícióba hozni a vicc "áldozatával" szemben annak van egy jelentése.Leggyakrabban valamilyen belső gyengeségnek vélt tulajdonság leplezése, stb.Tehát méltatlan a figyelmemre.

Ajánlom neked: Bagdy Emőke & egy fickó akinek nem ugrik be a neve, és sötét van a szobában, emiatt nem is látok el a polcig- "Ma még nem nevettem" című közös munkáját amiben szépen vizsgálják a humortípusokat pszichológiai szempontból.

2018. jún. 6. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
14%
savanyú a szőlő, avagy avétos humorérzék
2018. jún. 7. 00:59
 8/15 anonim ***** válasza:
13%
Ha a párodnak gépészmérnöki diplomája van,neked meg magyar tanári,akkor még van is alapja,akkor poénra tudnám venni valahol,még ha nem is lenne egy üdítő érzés.Azonban ha csak szakmája van,akkor megmondanám szemtől szembe,hogy kicsit nézzen már magába,mielőtt nála tanultabb embereket kezdene szarozni.
2018. jún. 7. 01:37
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
*magyartanár egybe,bocsi
2018. jún. 7. 01:39
 10/15 anonim ***** válasza:
4%

Micsoda problémáid vannak :D

Látod, lediplomáztál. Elvileg értelmiségi vagy, mégis komplexusos maradtál és felsőbbrendűnek érzed magad a diplomáddal.

Gondolkodj el egy kicsit. Értem én, hogy k**va nehéz, de rajtad kívül százmillióknak van diplomája, nem lettél ettől különleges.

(Egy szintén diplomás.)

2018. jún. 7. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!