Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok. Ti megharagudtatok volna a párotokra?
Humorizal vagy sem.....ugyis egy Mekis szendvicsosszeszerelo leszel az elso 1-2 evben.
Persze megvan az esely arra, hogy nem. De hat....magyarorszag....tudod.....
Amugy en nagyon gratulalnek....szerintem ez egy egy nagy tett. Nagy dolog. De eddig az osszes diplomas baratnom, erzelmileg 2 forintnal nem ert tobbet.
Ettol eltekintve....nekem....egy 8 osztalyos prolinak....ez hihetetlen magasztos dolog, a szememben sokat ernel.
Amugy budapesti vagyok. 25f 180/83/19/6.7 sotetbarna haj/vilagosbarna szem.
Szerintem ő viccnek vette, bár én sem szeretem az ilyen vicceket. Nem sértődnék meg nagyon, de megbeszélném vele, hogy nem esett jól.
22/N
Én személy szerint ilyesmin nem húznám fel magam, meg is mondom neked, hogy miért.
1.Ha feldühödöm csak a saját érzelmeimet nehezítem, választhatom azt is, hogy nyugodt maradok, aminek számos előnye van.
2.Ha neki ez a véleménye akkor az nem az én problémám.
3.Mikor valaki becsmérlő, gúnyos, vagy olyan humort használ aminek a célja magát domináns pozícióba hozni a vicc "áldozatával" szemben annak van egy jelentése.Leggyakrabban valamilyen belső gyengeségnek vélt tulajdonság leplezése, stb.Tehát méltatlan a figyelmemre.
Ajánlom neked: Bagdy Emőke & egy fickó akinek nem ugrik be a neve, és sötét van a szobában, emiatt nem is látok el a polcig- "Ma még nem nevettem" című közös munkáját amiben szépen vizsgálják a humortípusokat pszichológiai szempontból.
Micsoda problémáid vannak :D
Látod, lediplomáztál. Elvileg értelmiségi vagy, mégis komplexusos maradtál és felsőbbrendűnek érzed magad a diplomáddal.
Gondolkodj el egy kicsit. Értem én, hogy k**va nehéz, de rajtad kívül százmillióknak van diplomája, nem lettél ettől különleges.
(Egy szintén diplomás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!