Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megharagudnátok a párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megharagudnátok a párotokra, ha találkozni akarna az exével?

Figyelt kérdés
Az exem pár napja rámírt, hogy szeretne velem újra összejönni, bár van csaja. Elég görény volt velem (megcsalt majd fészen szakított, ráadásul még engem is hibáztatott). Gondoltam, visszaírok neki, mert sosem volt lehetőségem kiosztani élőben (szeretném szembeköpni és felpofozni), de hogy "idecsalogassam" bele kéne mennem a játékába.
2018. máj. 30. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
A játék vége az lesz, hogy elgyengülsz és újra őt akarod...
2018. máj. 30. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Most lesüllyedsz az ő szintjére. Ezt akarod? Olyan éretlen gyerek akarsz lenni, mint ő?

Egyébként a kérdés és a magyarázat merőben ellentéte egymásnak! Semmi köze egymáshoz.

2018. máj. 30. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem játszom megharagudósat. Ha az exével akarna kavarni, mint te, simán csak otthagynám. Kell a fenének a dráma, a végeredmény ugyanaz.
2018. máj. 30. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha ilyen felfokozott érzelmi állapotot tud nálad előidézni lehet a pofozás után smárral történő nyálcsere lenne inkább az szembeköpés.
2018. máj. 30. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen, haragudnék, mert nem vagy túl rajta ezek szerint... Szánalmas vagy ezek alapján. Ha lenne benned tartás és párod számítana nem az ex, akkor nem reagálnál az üzeneteire. Megértem, hogy szemét volt veled, de épp ezért ignorálnod kéne és nem lealacsonyodni hozzá. Ha ilyen kicsinyes lenne a párom, elgondolkoznék.
2018. máj. 30. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele kavarni, ki akarom osztani. Amúgy mindenkivel ezt csinálom: ha bántottak, kiosztom vagy megtépem miután már nem jelent rám veszélyt.
2018. máj. 30. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

" Amúgy mindenkivel ezt csinálom: ha bántottak, kiosztom vagy megtépem miután már nem jelent rám veszélyt."

Inkább kezeltesd magad, beteg nőszemély.

Egyébként tuti KAMU kérdés! Ilyen nincs, hogy egy pasit meg tudnál ütni, és ő meg nem ütne neked úgy vissza, hogy csak na.

2018. máj. 30. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Idegbeteg vagy, ennyi, és ebből úgyis az lenne, hogy felfokozott érzelmi állapototban a pofon előtt-után lefogna, megcsókolna, és te már tennéd is szét neki.
2018. máj. 30. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Azzal nem lenne semmi bajom, ha tartaná a kapcsolatot az exével és időnként beszélgetnének, találkoznának, mert szerintem ez teljesen normális...nem mindenki haragban válik el, hanem akár egy szimpla barátság is lehet belőle. Láttam már ilyet, nem is egyet. Szóval nincsen ilyen "ex fóbiám". Ugyanakkor, amit te szeretnél, na az már zavarna... Én úgy gondolom, hogy teljesen normális, ha voltak benned indulatok és ehhez hasonló érzések azok után, hogy megcsalt és ahogyan ezt kezelte és az is normális, ha idő kell ahhoz, hogy ezen túllépj és feldolgozd. Viszont, amit művelsz az már nem normális, hanem inkább beteges és gyerekes, ez pedig engem nagyon zavarna. Egyrészt azért, mert tőlem nagyon távol áll ez a fajta viselkedés és egyszerűen nem értem, hogy mégis mi értelme lenne ennek...ugyanolyan undorítóan viselkednél, mint ő és ez az egész bosszúszomjas gondolkodásmód is nagyon "ijesztő" és bizarr. Másrészt pedig azért, mert ez valahol azt jelzi, hogy te még mindig nem tetted magad túl rajta és még mindig rajta jár az eszed, a volt kapcsolatodon és az exeden, miközben már van új kapcsolatod, párod.
2018. máj. 30. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Oszd ki facen.
2018. máj. 30. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!