Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csúnyán összevesztünk. Hol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyán összevesztünk. Hol a határ?

Figyelt kérdés

Tudom, mindenkinek más a határ, de nekem azt hiszem a párom átlépte azt. Mostanában folyton ideges, nem lehet vele beszélni, és hiába probalok vele normalisan, higgadtan megbeszélni valamit, egyerűen nem lehet, mert azonnal a torkomnak ugrik.

Ma is így történt. Van egy különélő kisfia, aki most nálunk van, es nagyon leszidott valami miatt (nem nagy ügy), aztán én a védelmére keltem, hogy szerintem ezt nem kéne. És főleg azt nem értem, hogy minek hozza mindig fel a kisfiú anyukajat, hogy biztos vele is így még úgy van, stb. Próbáltam nyugtatni, hogy ne cseszegesse már (nem a gyerek előtt), de én olyat kaptam!!! Hogy én ne szóljak bele, ne osszák neki tanácsokat, mert azt gyűlöli, és jött oda felém közel az arcomhoz, hogy nyomatekositsa mondanivalojat. Nem mondom, hogy fenyegetően, de ijesztő volt ahogy az arcomhoz jött idegesen, miközben én semmi rosszat nem akartam. Nem esett jól, mert ha itt van a 1o éves fia, akkor Mindig mosok, főzök, takaritok rá, hogy ezzel is segítsem a páromat mikor a misfiu jön hozzánk. Szóval azt elviseli, ahhoz van közöm, de hogy szóljak valamiért ahhoz már nincs???

2 éve élünk együtt, de már annyira idegtéőek nekem ezek a viták, hogy elmondani nem tudom.

Én fújom fel?

2018. jún. 1. 10:58
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Félreérthető, elírtam. Nem engem szidott le, hanem a kisfiát először, akinek a védelmére keltem.
2018. jún. 1. 11:00
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Talán, a fi anyukája is ezt, vagy hasonló viselkedésbe unt bele.
2018. jún. 1. 11:11
 3/21 anonim válasza:
91%

Nem, nem fújod fel.

Ezt sajnos nem velünk kell megbeszélned, hanem vele.

Leülteted, és szépen elmondod neki...

Én vállaltam az utánfutódat is, együtt élünk, ugyan olyan jogom vanj beleszólni a nevelésében.

Betartottad a határokat (nem a gyerek előtt mondtad, h nem kéne), szóval egy szava sem lehet.

Ha ez így neki nem jó, és csak akkor vagy jó neki amikor mosni főzni kell rájuk, akkor bizony ezt benézte, mert nem bejárónő vagy.

Hasonlóan élünk mi is, a párom félrehív ha nem ért egyet a nevelési módszeremmel, és elmondja a véleményét.

Többször meg is szoktam fogadni, pedig neki nincs...

2018. jún. 1. 11:12
 4/21 A kérdező kommentje:
De pont ez a bajom, hogy nem tudom vele megbeszélni, de nem csak ezt, hanem semmi mást, mert azonnal iszonyat pipa. Van hogy szeretnék pl valamit megbeszélni, azt is napokig húzom, és gondolkodom hogy mondjam, hogy higgadt maradjon. Agyrém!!! Fura, mert egyébként ha nincs vita nagyon jó vele. De ez????
2018. jún. 1. 11:16
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem véletlen, hogy elvált ember. Én nem erőltetném. Mi az, hogy beszélni se lehet vele? A csicskája vagy, vagy mi?
2018. jún. 1. 11:48
 6/21 anonim ***** válasza:
20%

Na pont ezért nem kezdtem olyannal soha, akinek már vannak gyerekei. Egyetlen egy alkalommal randiztam valakivel, akinek két kisfia van, gondoltam ne legyek előítéletes, egy próbát megér. Hát örökre elvette a kedvem, hogy gyerekes apukával próbálkozzak. Egész randin azt hallgattam, hogy az exfeleség megcsalta őt, hogy most hétvégi apuka lett és csak dőlt belőle a panaszáradat.

Sajnos az emberek válás után mindig a gyereken és az új párkapcsolaton dühöngik ki a sérelmeiket.

Kevés a jó példa, legalábbis a környezetemben ezt tapasztalom.

2018. jún. 1. 11:56
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
A határt te húzod meg. Döntsd el, hogy mi az, ami még neked belefér és mi az, ami csak hátráltat téged. A leírás alapján egy nagyon frusztrált emberről lehet szó. Próáld meg változásra bírni, pszichológus vagy valami. És azt is nyomatékosítanám, hogy ha így folytatja, akkor hamarosan egy újabb tönkrement kapcsolata lehet.
2018. jún. 1. 12:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le!Nem lesz jobb!Rosszabb igen!
2018. jún. 1. 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként ha nincs vita nagyon jó vele" - ezt fájt olvasni is. Ezt mondod majd kék-zöld foltokkal is?

Két év nem sok idő, gyereketek szerencsére nincs, húzz el, amilyen gyorsan csak lehet.

Ez a viselkedés egyáltalán NEM normális a részéről!

2018. jún. 1. 14:23
 10/21 anonim ***** válasza:

Igen, azt is érdemes számba venni, hogy ha nektek lesz majd közös gyerek, akkor vele is így fog bánni? Szeretnéd-e, ha a gyereked egy zsarnok apa mellett nőne fel?

Valószínűleg amúgy, hogy nem lépett túl azon a kapcsolaton, ha mindig a gyerek anyját hozza fel. Egyébként mivel te vagy a párja, szerintem van beleszólásod abban, hogy hogyan bánik a gyerekével a közös otthonotokban.

2018. jún. 1. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!