Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az a határ, aminél igénybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ, aminél igénybe vehetem a párom segítségét?

Figyelt kérdés
Mindketten erős egyéniségek vagyunk,az a különbség hogy neki nagyon sok ismerőse/kapcsolata van,nekem semmi.Kapcsolatunk előtt is megvédtem magam és talpon maradtam különféle helyzetekben,nem volt gond.Most hogy azért képben van mindenki hogy együtt vagyunk már 3 éve,előfordulnak olyan dolgok pl. munkám során,hogy egy ismerős próbál alárendelt helyzetbe hozni úgy hogy normálisan végzem a munkám és parancsolgatni akar,tehát igazságtalan dolgokat tapasztalok sok mindenben,de eddig még nem csináltam semmit,nem is mondom el a páromnak.Nem az ő cége,nincs is neki,független munkahely.Nem árulkodok mint az oviban.Viszont a napok alatt történt 1-2 dolog,ami már úgy gondolom hogy gerinctelen velem szemben.Tehát a kérdésem az lenne,hogy visszaéljek-e a barátom testi erejével,vagy egyéb elrendezési módszerekkel amivel el lehetne rendezni a dolgokat,vagy vegyem elő a saját énemet és úgy oldjam meg.Van egy határ úgy gondolom,eddig még nem éltem vissza azzal hogy együtt vagyunk,páromat nem uszítottam senkire,pedig egy szavamba kerülne,ti mit tennétek ilyen helyzetekben ?
2015. aug. 5. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem elméleti a kérdés: igenis megtanultam kiállni magamért. Megjegyzem, soha, még álmomban sem merült fel, hogy másnak kellene megoldani helyettem a problémáimat, pláne nem testi erővel...
2015. aug. 5. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan írd le mi a sérelem ami ért. Ami az írásodból eddig lejött, az alapján gyakorlatilag semmi. Ha ötpercenként lek.rváz egy azonos szinten álló kollégád, akkor gondolkozz el ilyesmin.
2015. aug. 5. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért a párodnak kellene szólnod? Felnőtt ember vagy nem? Hát old már meg a munkahelyi problémáidat...úristen...ha nem lenne párod az anyukádnak szólnál?
2015. aug. 5. 23:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is úgy gondoltam,hogy agyonver valakit,mert tudják hogy milyen szinten van bizonyos sportágban,és ha úgy adódik odacsap nagy ritkán végső esetben,de nem agresszív,ezért se akarom felhergelni,de ennek tudatában is szívóznak velem,persze csak azért,mert tudják hogy nem mondok vissza semmit,ha sérelem ér.
2015. aug. 5. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem mondasz vissza semmit ha serelem er, tudod miert nem? Mert felnott ember vagy es mar nem ovis, ezt te is irtad.

Ha lenne egy munkatarsam aki szivoskodna szepen leepitenem. Ha nem mukodne valoszinu belolem is elojonne az allat. Ha az sem segit, akkor szolok a fonoksegnek. Ha az sem segit, akkor elkezdek jegyzetelni, hang/video felveteleket csinalni es zaklatasert felnyomom a pitsaba a munkaugynel/rendorsegnel.

Ha hasonlo szituban lennek, lehet hogy megbeszelnem a parommal, nem azert, hogy rauszitsam ot az illetore, hanem azert mert eleg jo emberismero, tudja kiket/hogyan kell kezelni bizonyos szitukban, biztos tudna tanacsot adni, hogyan reagaljak a dilis munkatarsra, hgy az abbahagyja a h.lyeseget, de eszembe nem jutna fizikai erejevel fenyegetozni a masik fele.

Inteligens/ertelmes emberek vagyunk, ha nem ert a szep szobol akkor sem fajulunk a tettlegessegig, hanem magasabb pozicioban levo szemelyek segitseget kerjuk (felettes, fonok, rendor, biztonsagior stb).

2015. aug. 6. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem széles a kapcsolati tőkém, így az valamilyen szinten az "alvilágig" is le tudnék nyúlni segítségért. Valamint pályakezdő vagyok, engem se vesznek szarba se és sokszor bunkók, de ha odáig jutnának, hogy zaklatás lenne, nem sima emberi bunkózás, akkor is a munkajog remek lehetőségeivel tenném tönkre őket, nem másokkal veretném össze őket... Az hol megoldás mégis? Bunkó emberek mindig lesznek, tanuld meg leszarni őket, főleg ha nem te vagy a főnök csak egy beosztott.
2015. aug. 6. 08:43
 7/8 Noren1989 ***** válasza:

Az az ismerősöd a főnököd legalább?

Amúgymeg, ha nem csinálod rendesen a munkád, valaki úgyis baszogatni fog...majd mindig hívod a pasidat, h "Drágám, basszál már oda egyet...."

25/F

2015. aug. 6. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy abban semmi rossz nincsen, ha egyszerűen elmeséled neki, hogy mi történt aznap a munkahelyen. Mi is mesélünk ezt-azt, vicces történéseket, kicsit pletyózunk erről-arról. Így persze természetes, hogy ha valamelyikőnkkel rossz dolog történik, azt is megbeszéljük.

Lehet, hogy rajtad az is segítene, ha kibeszéled magadból, hogy a Béla beszólt valamit a munkáddal kapcsolatban.

Nem az oviban vagy, ezt helyesen látod, nem beköpni kell a kollégákat. Neked kell helyretenni a bunkó, beszóló emberkéket. Viszont jó érezni, hogy a párod támogat, de csak úgy tud, ha tudja, hogy mi folyik a cégben.

2015. aug. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!