Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet így aludni? Barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így aludni? Barátnőm bugyiban és egy felsőben alszik az ablakot is kinyitja és a takarót éjszaka lerugdossa magáról. Normális?

Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A hőérzet teljesen egyéni. Én is így alszom, ráadásul pont az ablak alatt. Télen is nyitott ablaknál alszom. Az, hogy éjjel kint lehűl 15 fok körülire, attól még a lakás nem hűl le annyira. Én gyűlölöm a meleget, a legutálatosabb hónap számomra a nyár, nem vagyunk egyformák. A légkondit még nem üzemeltem be az idén, de lassan be fogom, olyan 30 fok körül szoktam, mert akkor már nagyon átmelegszik a lakás. Pont az ágyammal szembe van, ergo rám veri a hideget egész éjjel,( a lamella felfelé van állítva, tehát csak közvetetten, nem konkrétan a levegőt fújja rám) nem nem betegedtem még meg ettől sosem, pedig 6 éve szerelték be. Az ideális számomra a 18-20 fok, 25-ig elviselem, felette szenvedek (nem, nem vagyok túlsúlyos sem, 56 kg. a 170 cm-hez). Ősztől tavaszig mindig nyitva van a lakásban legalább egy ablak, ha máshogy nem bukóra, egyedül nyáron csukom őket be,hogy kint tartsam a meleget, akkor hajnalban szellőztetek, amikor kikapcsolom a klímát pár órára, hogy szusszanjon egyet. Nővérem 35 fokban is fülig felhúzott takaróval alszik, nem tudom mi a meglepő abban, hogy eltérőek vagyunk és mindegyik normális.
2018. máj. 27. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
És ez egy párkapcsolati probléma? Téged miben akadályoz az ő alvási szokása?
2018. máj. 27. 18:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak féltem hogy megfázik.
2018. máj. 27. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Kint van 12-14 fok, nem bent. Nem fog nyáron kihűlni a szoba egy éjszaka alatt.

Hány éves vagy kérdező, 12?

Ez olyan volt kb, mintha azt kérdezted volna, hogy a barátnőd időnként éhes, ez normális-e. :D

2018. máj. 27. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
ezért kiírni egy kérdést...
2018. máj. 28. 00:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha felsőben aludnék, tuti én is mindent lerugdosnék magamról, olyan melegem lenne. :D

Próbáljátok ki esetleg, hogy ruhátlanul alszik, olyankor az ember ösztönösen kevésbé takarózik ki álmában.

2018. máj. 28. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
ne féltsed, felnőtt ember. Ne akard kontrollálni.
2018. máj. 28. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Én fázós vagyok, a barátom meg utálja a meleget. Ő max egy alsónadrágban alszik és egy pléddel a derekát egy kicsit betakarja, miközben ölel engem, aki egy takaró és egy pléd alatt, pizsiben érzem jól magam...

Más a hőháztartásunk, amivel semmi gond nincs. Alkalmazkodni kell :)

2018. máj. 30. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!