Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhanyagolja magát, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolja magát, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Párommal tobb mint 3 éve vagyunk együtt.. Mikor megismerkedtünk,adott magára, mindig jól öltözött,tusolt,fogat mosott.. De most ha megyünk is sétálni, valami kopott pólót meg tréner nadrágot húz fel,nadrággal nincs problema,de a póló,és van neki szebbnél szebb.. Már félek bármit is mondani neki,mert úgy érzi hogy nekem semmi se jó, hogy mindig hibákat látok benne..

#hanyagság #nem mossa a fogát
2018. máj. 22. 08:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem csak magát hanyagolja el,hanem a házunkat is... Kint lenne mit csinálni, javítani.. De sajnos ő eléggé lusta,én törekvő vagyok.. Hogy csináljuk ha már van mit..
2018. máj. 22. 09:46
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

Megértelek kérdező.

Nem akarok általánosítani, de mi ez a "nem mosok fogat minden nap divat" a pasiknál?

Nekem is néha úgy kell rávenni a párom, hogy kezdjen már magával valamit. Ráadásul 2 exem is ilyen volt.

2018. máj. 22. 09:48
 13/29 anonim ***** válasza:
12%

Pedig èrdemes lenne elköltöznöd,vágd a kèpèbe ,,figyelj az van,hogy undorodom tőled szinte hànyingerem már,nem akarok egy igènytelennel együtt èlni,bàrmikor kapok jobbnàl jobb palit.

Ha ismèt igènyes lesz keressen meg addig meg hagyjon bèkèd".

Èn sem èrtem igènytelen fèrfitàrsaim borzalmasak.

2018. máj. 22. 09:52
 14/29 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Fogalmam sincs,pedig kapcsolatunk elején mondtam neki hogy milyen volt az exem.. Hogy nem adott magára,hanyag volt és lusta.. Amúgy nem.mondhatom neki hogy undorodom tőle,mégis a felesége vagyok.. Meg nem beszélünk egymással csúnyán.. baris mi nem.. Épp ezért is nehéz a dolgom.. Oké hogy megkapott de tartson is meg.. Legalább a megfelelően higiéniat tartsa már be.. :////////// pasik
2018. máj. 22. 10:06
 15/29 anonim ***** válasza:
20%

,,Amúgy nem.mondhatom neki hogy undorodom tőle,mégis a felesége vagyok.. Meg nem beszélünk egymással csúnyán.. baris mi nem.. Épp ezért is nehéz a dolgom.. Oké hogy megkapott de tartson is meg.. Legalább a megfelelően higiéniat tartsa már be.. :////////// pasik"

Pedig ide ez fog kellene,bele kell tiporj mert el van kényelmesedve,hidd el más nem fog hatni csak a drasztikus lépés.

Nehéz de vagy lépsz vagy elfogadod,hogy ilyen igénytelen.

Igazad van amúgy meg is kell tartani a másikat nem csak megkapni,ezért kellene éreztesd vele,hogy neked juthat sokkal jobb pasi is.

Nanana :)

Én nem vagyok például ilyen,nem minden pasi viselkedik így ;)

Én pont ellenkezője vagyok sokkal jobban rákapcsolok kapcsolatban.

2018. máj. 22. 10:40
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értek egyet az "érezze, hogy elveszíthet" játszmával. Ha a válás a cél, akkor remek taktika azt éreztetni, hogy ő egy rakás sz.r. Azt írtad, ha szólsz neki, azt mondja, hogy Neked semmi nem jó. Nincs ebben igazság? Oké, magaddal foglalkozol. És vele? Megkérdezted már, hogy érzi magát apaként? Megkérdezted már, hogy érzi magát ebben a kapcsolatban? Mikor dicsérted meg utoljára? Neked milyen érzés lenne, ha csak cseszegetést kapnál, aztán elvárnák,hogy puccba vágd magad és a libidód legyen az egekben? Válts stratègiát! Vedd észre, mit csinál jól. Ne azt erősítsd benne, hogy ő egy senki, aki nem elég jó neked, mert akkor elhiszi magáról és úgy is fog viselkedni. Okosabb lenne azt tudatosítani benne, hogy ő jó férj, jó apa, jó pasi. És egy idő után el fogja hinni magáról, és úgy is fog viselkedni.
2018. máj. 22. 10:50
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

Utólsóval teljesen egyet értek! Pld. mikor indultok vedd elő az egyik szép felsőt, hogy drágám ezt annyira imádom rajtad, annyira szexi, vedd fel a kedvemért stb. néhány pólóra találj ki valamit, hitesd el, hogy azokban a szép pólókban szexi, férfias, sármos, hasonlít xy színészre stb. Egy idő után tuti inkább ő is ahhoz fog nyúlni, dicsérd meg, mikor jól néz ki.

A fogmosás... vegyél egy új fajta fogkrémet és kérd meg, hogy használja veled és x hét után mondjátok el a véleményeteket meg a tapasztalatokat egymásnak. Mond, hogy olvastál egy izgalmas cikket a fogkrémekről...találj ki valamit, te vagy a nő, praktikákat kell bevetnünk, HA nem használ a szemtől szembe módszer.

2018. máj. 22. 11:27
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Mondjuk önmagában probléma, hogy ő nem veszi észre az igénytelenségét, de ha már így van, akkor mondd el neki, hogy mi a problémád, ez a legjobb amit tehetsz. Aztán jöhet a bizakodás időszaka....
2018. máj. 22. 11:31
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
#17 nem egészen erre gondoltam. Nem rosszak a javaslataid, de csak a felszínt kapirgálják. Én leásnék a probléma gyökeréhez. Valami kiváltotta ezt a negatív vàltozást. Itt nem praktikákra van szükség, hanem a lehető legőszintébb egymásra figyelésre. Bár kevesen tudják, de a férfiaknál is kialakulhat "szülés utáni" depresszió. Az ő életük is fenekestül felfordul, ők is tele vannak kérdésekkel, kételyekkel, csak az ő lelkivilágukkal a kutya nem foglalkozik. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy az apukának is van lelkük.
2018. máj. 22. 11:46
 20/29 anonim ***** válasza:
32%

#10, en azért költözz el, mert nem ad magára, hanem mert konkrétan leszarja a jogos elvárásaidat. Mirt feszengsz TE, hogy esetleg megsérted érzékeny lelkületét - Ő változott meg, nem te.

Nem is párkapcsolati dolog, emberi - vagyunk egy civilizációban, itt fogat mosunk, tisztálkodunk fenntartjuk a házunkat, nem punnyadással töltjük az életet.

meg se kérdem, de fix, hogy a babával se foglalkozik semmit.

2018. máj. 22. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!