Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhanyagolja magát, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolja magát, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Párommal tobb mint 3 éve vagyunk együtt.. Mikor megismerkedtünk,adott magára, mindig jól öltözött,tusolt,fogat mosott.. De most ha megyünk is sétálni, valami kopott pólót meg tréner nadrágot húz fel,nadrággal nincs problema,de a póló,és van neki szebbnél szebb.. Már félek bármit is mondani neki,mert úgy érzi hogy nekem semmi se jó, hogy mindig hibákat látok benne..

#hanyagság #nem mossa a fogát
2018. máj. 22. 08:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%

Belekényelmesedett a kapcsolatba,meg van neki az ingyen punci úgyis.

Így gondolja.

Ültesd le ès mond el neki,adj ultimàtumot esetleg vond meg a szexet is addig.

2018. máj. 22. 08:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem " tavaly óta házasok vagyunk".. Hát,rá a szex nem igazán hat.. Neki a heti 1 megteszik,igaz hogy fáradt is.. Engem is leköti a gyerek (közös),de ennek ellenére és adok magamra.. Meg már vissza is fogytam.. Már nem is csókolom meg,amúgy ő sem engem.. Kár hogy az a fajta ember akinek "minden úgy jó ahogy esik,és semmit nem tesz hogy jobb legyen"...
2018. máj. 22. 08:56
 3/29 A kérdező kommentje:
Minden úgy jó ahogy van*
2018. máj. 22. 08:57
 4/29 anonim ***** válasza:
39%

Akkor tűntelőleg költözz ki a hálóból tőle ès látványosan kezdj el hordani miniszoknyát,dekoltàlt felsőt,combfixet.

Legyèl szexi aztàn làssa mit veszíthet menj el partizni is baràtnőkkel.

2018. máj. 22. 09:00
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet,de ahogy írtam van egy 4 hónapos kisbabánk.. Meg amúgy sem vagyok valami bulizós fajta..Most nem dicsérni akarom magam de nem vagyok csúnya nő.. tehát ezert is nem értem..Én mindig előtte Moson a fogam hátha feleri esszel hogy mossa ő is
2018. máj. 22. 09:03
 6/29 anonim ***** válasza:
39%

Akkor elèg az utcàra szexin mèsz,hajad engedd le mindig legyèl szexi.

Puszit se adj a fèrjednek vagy fintorogj hàtha èszbe kap.

Óvatosan valahogy èreztesd vele,hogy piackèpes nő vagy.

2018. máj. 22. 09:08
 7/29 anonim ***** válasza:
92%
Én megkérem a párom, hogy mossa meg a fogát, tusoljon le, ha zavar. És megteszi. Ha kedvesen és udvariasan kéred, akkor is kiakad?
2018. máj. 22. 09:09
 8/29 A kérdező kommentje:
Kiengedem a hajam,jól oltozkodom. Jól nézek ki,akar itthon akár ki megyünk sétálni.. Ha mondok neki valami, akkor általában hallgat,vagy azt mondja hogy mindig bajom van vele.. Nem igazán érzem azt, hogy bármit is meg tudnak vele beszélni.. Pedig nekem fontos a higiénia, nagyon fontos.. Próbáltam finoman ratapintani a dolgokra.. Nem akarom hogy megsértve érezze magát
2018. máj. 22. 09:19
 9/29 anonim ***** válasza:
8%

De èrezze csak szèpen,èreztesd vele hogy többet fog veszíteni,mert piackèpes vagy bàrmikor kapsz jobbnàl jobb palit.

Lehet èrdemes lenne elköltözz csak egy időre,hogy èrezze.

Ha ez sem akkor vàlàs ès keressen magànak egy mangalicàt,akkor majd ràjön.

2018. máj. 22. 09:33
 10/29 A kérdező kommentje:
Közös a ház.Van másik hátam,aminek a fele az enyém,de az innen 20 km van.. Most azért lépjek le,mert nem ad magára? Ez kicsit bután hangzik..
2018. máj. 22. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!