Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mondjam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy elköltözök?

Figyelt kérdés

Évek óta élünk együtt boldogságban, de most választanom kell: jól fizető hivatás egyedül, más városban vagy tengődés operátorként, de együtt.

Nem tudom elmondani neki, hogy inkább elmegyek a hétköznapokra albérletbe, csak ne éljünk nyomorban.

Annyira félek, hogy azt mondja inkább legyen vége, elenged csak nekem legyen jó! Nem akarom elhagyni, nem erről van szó! A hétvége csak a miénk lenne, csak nem laknánk együtt!

Ő nem tud jönni, később talán, de most hirtelen nem.

Mi legyen? Hogy mondjam el? Nagyon fáj, de semmiből nem lehet megélni..

2016. nov. 16. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem írod, hány évesek vagytok. De felnőtt emberek párkapcsolata nem működhet úgy, ha csak hétvégén vagytok együtt. Viszont ha később ő is mehetne utánad, akkor ideiglenesen ki lehet bírni.

Szerintem mondd el neki a lehetőséget, azzal, hogy még nem döntöttél, mert szeretnéd, ha együtt megbeszélnétek és döntenétek. Szóval ne azt mondd, hogy elköltözöl, slussz, hanem tárd elé, hogy van egy ilyen lehetőség, és akár mindketten dobbanthatnátok. Kérdezd meg, hogy szerinte ha nem vállalod el és maradsz, akkor milyen jövőtök lehet? Együtt tegyétek mérlegre az érveket és ellenérveket.

2016. nov. 16. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is erre gondoltam, csak annyira fáj már most, hogy belekezdeni sem tudok.. nagyon szeretem, úgy élünk, mintha a másik felem lenne! Egyszerre lélegzünk, kezdünk bele a mondatba.. ha ez miatt szakítunk, azt nem bírom ki!
2016. nov. 16. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Véglenül csalódott lennék, ha a párom nélkülem hozna egy ilyen fontos döntést. Az a minimum, amit elvárnék, hogy már az ötlet felmerülésétől kezdve beszéljünk róla, vegyük át EGYÜTT a pro és kontra érveket, hallgassa meg a véleményemet, érzéseimet.

Szerintem ha ebből kihagyna, az önmagában szakító ok lenne. (Nem a költözés, hanem az, hogy nélkülem döntött egy ilyen fontos kérdésben.)

2016. nov. 16. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Fiatalok vagyunk, még huszonévesek.. :) Megbeszéltük, ő is egyből mondta, hogy menjek nyugodtan! Hétvégente együtt leszünk mindig, hét közben eddig is ritkán tudtunk igazán együtt lenni a váltott műszak miatt, így nem lesz gáz! Megpróbálom őt is odavinni valamilyen egyszerűbb, tanulható pozícióba (teljesen más a végzettsége) vagy keresek másik munkát a szabadidőmben, ő addig gyűjtöget a családnál lakva! :)

Köszönöm a válaszokat! Nem egyedül akartam dönteni, de ti nem vágynátok mélyen belül rongyos 85 helyett majdnem 400 ezerre? Egyből az jutott eszembe, hogy pár év alatt közös otthonunk lehetne, nem kell másnak fizetni, lehet kertünk és olyan papa-mama billegős székünk, mint a filmekben!!! :-D :-D :-D

2016. nov. 17. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jól alakult! Hajrá!
2016. nov. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!