Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetnék egy nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék egy nyugodt hétvégéért?

Figyelt kérdés
A férjemmel néhány éve költöztünk egy családi házba abban az utcában, ahol a szülei is laknak. Eleve féltem az egésztől, mert ő a szüleivel elég szoros kapcsolatot tart, ami szép, de már akkor sem akartam, h ez megterhelő legyen. Ő azt ígérte, megoldunk majd mindent, ne aggódjak. Elhittem, szerettem, megbíztam benne. Aztán beköltötünk és beigazolódott a félelmem. A férjem, minden szombat és vasárnap átmegy a szüleihez, aztán együtt visszajönnek ide, általában vmit tesznek-vesznek a kertbe, segítenek, hozzám be se köszönnek a házba, ők csak a fiukhoz jönnek segíteni, engem nem akarnak zavarni címszóval. És így telik évek óta minden 7vége. Többször jeleztem a férjemnek, h én unom, h nincs egy szülőmentes 7végénk és h az h nem is szólnak, h jönnel, csak így beállítanak, zavar engem. Ilyenkor nekem ugrik, h miért kéne engedélyt kérnie tőlem, ha áthívja a szüleit és h ők csak segíteni jönnek. Mondtam neki, h de én szeretnék olyan 7végét is, ami rólunk szól, amikor nincsenek ők itt. Ilyenkor egy 7végén nem megy át, ők se jönnek, aztán vasárnap este az orrom alá dörgöli, h most a kedvemért szép 7végém lehetett, örüljek. Teljesen el vagyok keseredve, a váláson, költözésen gondolkodom nap, mint nap, de nem fér a fejembe, h egy férfi tényleg inkább veszíti el a párját, mint h leváljon a szüleiről?

#szülő #férj #szoros kapocs
2018. máj. 14. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Költözzetek.

Vagyis mond meg, hogy költözöl, ha jön jön, ha nem nem.

2018. máj. 14. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöznék, vele vagy nélküle. És igen, aki nem nő fel, az ilyen. Nem vált le a szüleiről. És hogy őszinte legyek, szerintem nem is fog, még érted sem, erre jobb, ha felkészülsz lelkileg. Ez ennyi volt.
2018. máj. 14. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Bocs, de a férjed értelmi és érzelmi intelligenciája nem túl magas... Ja és a szüleié sem, volt kitől örökölni. Hiába próbálsz beszélni vele, ez nem fog megváltozni. Ezt már a ház vásárlásakor elrontottátok...
2018. máj. 14. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Hát nyugodtak a hétvégéid nem?Azt írod hozzád be sem köszönnek tehát nem zavarnak. :)
2018. máj. 14. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lesz jobb, és ha elváltok is az lesz, hogy te vagy a hisztis feleség, aki el akartad marni őt a családja mellől. Vannak ilyen emberek, sose nőnek fel. Válj el mielőbb, akkor még van esélyed egy normális kapcsolatra. Ő meg legyen boldog a szülei ölelő karjaiban és kész...
2018. máj. 14. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Elég egyöntetűek a válaszok. 😃
2018. máj. 14. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen típusú embernek nem tesz semmit a távolság. Sógornőmék képesek otthonról 5 kor elindulni, hogy 9 re nálunk legyenek és egész hétvégén itt ülnek, tvt néznek, 30 percenként lecsörtetnek a lépcsőházban cigizni, mert ők otthon a házban szoktak. Meg itt alszanak úgy, hogy nincs is hely, csak matracot teszünk a földre. A múltkori hosszú hétvégén meg nem akarták elhinni, hogy nem találkozunk, mert biztos csak viccelünk és majd meglepjük őket. Végül is meglepődtek, hogy nem mentünk.

:D

Ha nem tudod elviselni, akkor a költözés sem segít.

De esetleg olvasgass az anyós apósa kategóriában és lehet, hogy átértékeled a saját anyósodékat :D

De persze ha a jelenlétük is irritál, az már elég végleges rossz viszony lehet.

Esetleg nem lehetne kompromisszumot kötni, hogy csak szombaton csinálják ezt és a vasárnap a tiéd?

2018. máj. 14. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Örülj hogy még nincs gyerek, és húzz el a francba. Ezek idióták, és nem fognak megváltozni. Soha de soha nem költöznék anyósékkal egy utcába. Ha a párom nem így gondolná, akkor egyszerűen nincs közös jövőnk. Komolyan adj hálát az égnek, hogy n vagy terhes.
2018. máj. 14. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már RÉG elváltam volna.

A férjed egy anyatejszopó kisfiú :)

2018. máj. 14. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a férjed az egész alap problémát nem látja. Ez jól lejön abból, hogy amikor véletlenül nem volt a szüleinél nagy ritkán egy hét végén, akkor megkérdezi, hogy most nagyon jól telt-e a hétvégéd, hogy nem voltak a szülei, és ő sem ment át.

Az egészről nincs fingja sem, hogy mi a gondod ezzel. Szerintem lépj.

2018. máj. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!