Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék egy nyugodt hétvégéért?
Költözzetek.
Vagyis mond meg, hogy költözöl, ha jön jön, ha nem nem.
Az ilyen típusú embernek nem tesz semmit a távolság. Sógornőmék képesek otthonról 5 kor elindulni, hogy 9 re nálunk legyenek és egész hétvégén itt ülnek, tvt néznek, 30 percenként lecsörtetnek a lépcsőházban cigizni, mert ők otthon a házban szoktak. Meg itt alszanak úgy, hogy nincs is hely, csak matracot teszünk a földre. A múltkori hosszú hétvégén meg nem akarták elhinni, hogy nem találkozunk, mert biztos csak viccelünk és majd meglepjük őket. Végül is meglepődtek, hogy nem mentünk.
:D
Ha nem tudod elviselni, akkor a költözés sem segít.
De esetleg olvasgass az anyós apósa kategóriában és lehet, hogy átértékeled a saját anyósodékat :D
De persze ha a jelenlétük is irritál, az már elég végleges rossz viszony lehet.
Esetleg nem lehetne kompromisszumot kötni, hogy csak szombaton csinálják ezt és a vasárnap a tiéd?
Én már RÉG elváltam volna.
A férjed egy anyatejszopó kisfiú :)
Az a baj, hogy a férjed az egész alap problémát nem látja. Ez jól lejön abból, hogy amikor véletlenül nem volt a szüleinél nagy ritkán egy hét végén, akkor megkérdezi, hogy most nagyon jól telt-e a hétvégéd, hogy nem voltak a szülei, és ő sem ment át.
Az egészről nincs fingja sem, hogy mi a gondod ezzel. Szerintem lépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!