Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetnék annak érdekében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék annak érdekében hogy valami változzon?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal.sokszor elöjött a szó az összeköltözésről.mindig azt a választ kaptam hogy még nem kész rá.22 évesek vagyunk mind a 2 en.kissé kezdek elbizonytalanodni.sokszor érzem hogy talán nem vagyok neki elég jó ahhoz hogy a közös életben minden jó lenne.nemtudom hogy mit tehetnék.mindent megadok neki.a tenyeremen hordozom.és erre mindig negatívumot kapok vissza.ugy jön le hogy semmire való vagyok.sajnos már annyira megszoktam hogy mindig csak ráhagyom.
2017. nov. 9. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
22 évesen másfél év után mi a francnak akartok összeköltözni? Ez még nászutas időszak, nem is ismeritek egymást, nem jönnek ki a főbb problémák, összeférhetetlenségek ennyi idő alatt... Egy másfél éves kapcsolat közel sem érett egy közös életre, közös háztartásra.
2017. nov. 9. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehe, hogy csak szereti a magánterét?
2017. nov. 9. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Légy türelmes, várjál! Nem kell annyira elsietni ezt.
2017. nov. 9. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Hova sietsz? Ha másfél éve vagytok együtt és ez már egy régi probléma, akkor egy fél-egy éves kapcsolatban, 20-21 évesen kezdted nyüstölni a párod hogy költözzetek össze. Persze hogy nem áll készen rá. Nem tanul? Nem akar egzisztenciát építeni? Nem akarjátok megismerni egymást normálisan? Úgy csinálsz mintha 30 éves lennél egy 5 éves párkapcsolatban ami nem mozdul.
2017. nov. 9. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi fél év után összeköltöztünk és életünk legjobb döntése volt.

4 éve együtt.

2017. nov. 10. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok, és sem én sem a közeli barátaim - akiknek "bele látok az életébe" nem hezitáltak fél év után összekötni az életüket a másikkal.

sőt... a nagy szerelmek két hét után együtt élték az életüket. vagy kétlaki életben - egyik szülői házban és a másik szülői házban, vagy egy idő után albérletben.

a párok ha látták, ez az igazi, együtt voltak két hét után minden nap, de legalábbis hét napból ötöt biztos...

a konkrét összekötlözés - a ruhák, fogkefék, könyvek, papagályok, rágcsálók kutyák egy fedél alá hozása is azért egy éven belül össze kell jöjjön.

22 évesen a "negatívumokat kapok vissza, úgy érzem semmire sem való vagyok filing..." az szerintem azt jelenti - nem ő a te embered.

... és ha most el is keserítelek a válaszommal, azért valami hatást kiváltok belőled :)

te még olyan fiatal vagy, hogy kedvedre - és előnyödre válogass....

40 éves nő leszek áprilisban, és szerintem jól látom az életet... :)

2017. nov. 11. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a másfél év önmagában kevés idő.

Inkább a 22 éves kor miatt gondolom, hogy még korai. Illetve így a kettő együtt, hogy 1,5 éve járnak, és 22 évesek mindketten.

Kérdező: Egyébként bérelnétek, vagy valamelyikteknek van lakása? Mert valamelyik szülői házban összecuccolni az nem nagy fejlődés.

2017. nov. 12. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: Mármint úgy gondoltam, hogy a 1,5 év önmagában NEM kevés idő, összeköltözés fontolgatása szempontjából.
2017. nov. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!