Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében hogy valami változzon?
Nem tudom, mi fél év után összeköltöztünk és életünk legjobb döntése volt.
4 éve együtt.
40 éves vagyok, és sem én sem a közeli barátaim - akiknek "bele látok az életébe" nem hezitáltak fél év után összekötni az életüket a másikkal.
sőt... a nagy szerelmek két hét után együtt élték az életüket. vagy kétlaki életben - egyik szülői házban és a másik szülői házban, vagy egy idő után albérletben.
a párok ha látták, ez az igazi, együtt voltak két hét után minden nap, de legalábbis hét napból ötöt biztos...
a konkrét összekötlözés - a ruhák, fogkefék, könyvek, papagályok, rágcsálók kutyák egy fedél alá hozása is azért egy éven belül össze kell jöjjön.
22 évesen a "negatívumokat kapok vissza, úgy érzem semmire sem való vagyok filing..." az szerintem azt jelenti - nem ő a te embered.
... és ha most el is keserítelek a válaszommal, azért valami hatást kiváltok belőled :)
te még olyan fiatal vagy, hogy kedvedre - és előnyödre válogass....
40 éves nő leszek áprilisban, és szerintem jól látom az életet... :)
Szerintem a másfél év önmagában kevés idő.
Inkább a 22 éves kor miatt gondolom, hogy még korai. Illetve így a kettő együtt, hogy 1,5 éve járnak, és 22 évesek mindketten.
Kérdező: Egyébként bérelnétek, vagy valamelyikteknek van lakása? Mert valamelyik szülői házban összecuccolni az nem nagy fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!