Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyjam az egyetemet a házasságunk érdekében?
Kulfoldon mentem ferjhez. Az egyetemen az egyeni tanrend egyeb okokbol nem megoldhato.
Felek, hogy ha folytatom az itthoni egyetemet, az a hazassagunk rovasara megy...
Mit tennetek a helyemben?
Nem tudod ugyanezt az irányt elkezdeni külföldön is?
Vagy esetleg levelező?
Mennyit végeztél el, és mennyi van még hátra?
Istenem, ne légy hülye.
Az egyetemet most kell kijárnod, és lesz egy végzettséged, amiből egész életedben meg tudsz élni, feltételezem, hogy nem is akárhogy. Csávó meg akárhány akad, mert sok hal van a tengerben.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért mentél úgy hozzá, hogy még függőben vannak a tanulmányaid. Jó, nincs sok közöm hozzá, de én mindenképp csak a diplomaosztóm után esküdtem volna meg. Kérdés, hogy a pasi is megértette-e volna ezt. :))
A tudás és a papír egy piacképes szakmáról mindig többet ér, mint egy f**z vagy egy p**ci, ezt jegyezd meg. :)
21/L
Nos az attól függ.
Ha a diplomáddal abszlút semmit nem akarsz kezdeni, csak elkezted, mert jobb ötleted nem volt, mivel üsd el az időt, akkor sokat nem nyom a latba, ha abba hagyod. Max ha államin voltál, akkor vissza kell fizetned a az elvégzett félévek után a tandíjat.
Ha komolyan gondoltad az egyetemet és konkrét célod van a diplomáddal, akkor egyértelmű, hogy folytatnám az egyetemet. Az életben nagyon sok próbatétel elé lesz állítva a kapcsolatotok, és hidd el ez még kutyafüle! Nagyon sok nő éli úgy legszebb éveit, hogy távkapcsolatba kényszerül, akár évtizedekre.
Szóval azt mondom, ha ennyitől csütörtököt mondtok, akkor az a kapcsolat nem állt elég erős alapokon, és megspórolhattál volna egy lagzit.
Én 1 évig voltam távkapcsolatban 1x én utaztam külföldre fél évre. Utána pedig félévvel előbb befejeztem az egyetemet, és haza kellett költöznöm. De soha nem merült fel az közöttünk, hogy nem csináljuk és ez árt a kapcsolatunknak. Elfogadtuk, hogy ez kell a jövőnkhöz, és kibírtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!