Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyjam az egyetemet a házasságunk érdekében?
Figyelt kérdés
Kulfoldon mentem ferjhez. Az egyetemen az egyeni tanrend egyeb okokbol nem megoldhato.
Felek, hogy ha folytatom az itthoni egyetemet, az a hazassagunk rovasara megy...
Előbb a tanulmányaidat fejezd be, utána ráér a kapcsolat. Ha a párod nem érti meg, akkor jobb ha már most vége a kapcsolatotoknak, mert akkor nem igazán törődik a jövőtökkel..+ ha ne adj Isten szétmentek a jövőben, kezdheted előről az egészet..
2017. aug. 30. 00:14
12/18 anonim válasza:
Öhm, és a házasság hogy történt, hogy a házasság utáni időszak nem merült fel kérdésként?
Nekem ez nagyon fura, kérlek fejtsd ki, hátha rossz a képzelőerőm. A csökevényes infók alapján ez impulzív, nem teljesen átgondolt házasság... annál meg tényleg többet ér(het) egy jó képzettség.
2017. aug. 30. 06:18
13/18 anonim válasza:
12-es vagyok, még egy kis plusz: mennyi idő az egyetem? 1-2 évet az ember féllábon is kibír. Olyan a szakmám, hogy sokat vagyunk külföldi kiküldetésen fél-egy évet, és azért az EU-n belül nincsenek olyan távolságok, hogy ne lehetne bármit megoldani.
2017. aug. 30. 06:19
14/18 anonim válasza:
Édes Istenem ez kérdés? Pasi ma van, holnap nincs, de élned kell valamiből. Ilyen gyerek fejjel házasodtál, hogy kérdés az, hogy tanulni kell? Vagy azokat akarod erősíteni, hogy majd pár év múlva sír-rí, hogy nem tud kilépni a kapcsolatból, mert nincs pénze. Persze, most azt hiszed ilyen Veletek nem fordulhat elő. Amúgy is, ha a férjeddel történik valami, ne adj Isten baleset vagy rosszabb, miből állsz meg a lábadon? Amúgy az, hogyan fordulhatott elő, hogy előbb lett házasság, minthogy ilyen életbevágó kérdést megbeszéltetek volna? Az már elég gáz alapban, hogy ettől félned kell, hogy ha itthon fejezed be rámegy a házasságotok. Ha ezt a férjed nem érti meg, akkor itt bőven lesznek mg gondok elég hamar. :(
2017. aug. 30. 07:57
15/18 anonim válasza:
Itt sokan úgy írnak, mintha a kérdezőnek csak valami alkalmi dugópajtija lenne külföldön... Azért egy házasság egy "kicsit" komolyabb ennél.
A kérdésre válaszolva, én semmiképp nem hagynám abba az egyetemet. Ha nincs sok hátra, akkor befejezném itt, ha meg még több év, akkor jelentkeznék egy ottani egyetemre ugyanolyan szakra, egy részét az eddigieknek meg el lehet ismertetni.
2017. aug. 30. 11:03
16/18 anonim válasza:
A barátnőm a sima OKJ-t nem hagyta ott egy pasi miatt. Több, mint egy évig éltek távkapcsolatban, mielőtt kiköltözött hozzá és összeházasodtak.
2017. aug. 30. 22:01
17/18 anonim válasza:
Ne hagyd abba, ha rámegy a házasság, az olyan is.
A párom pont arra biztat, hogy nyugodtan menjek dolgoni akár bennlakással is... túléljük, de a pénz jól jön :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!