Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetnék? Én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Én vagyok a hülye? Vagy csak szarjam le?

Figyelt kérdés

A párommal több mint egy éve már együtt vagyunk, 8 hónapja, hogy együtt élünk.

Én költöztem hozzájuk, mert így volt a legegyszerűbb, ő is így szerette volna.

Na mármost a szülei Németországban dolgoznak, 3 havonta jönnek haza.

Ők kijelentették mikor ide jöttem, hogy nem kell beszalnom semmibe ők fizetnek mindent, mi csak arra koltsunk amire szükségünk van.

Elég kellemetlen volt számomra, főleg hogy akkor még munkám sem volt. Két héttel a költözés után, találtam munkát, egy hónappal később kaptam fizetést akkor is elohozakodtam ezzel , hogy valamibe beszallunk, a válasz ugyanaz volt.

Nem és is ez a lényeg, csak köze van a történethez.

Ugye szülők külföldön... Én és a párom vagyunk csak...Néha hétvégente az öccse haza jön a kollégiumbol.

Minden másnap 16orazok.

Mosok, főzök, takaritok.

Nem tudok mindent megcsinálni nincs makulátlan rend...De nem olyan borzasztó.

A barátom nagy nehezen rá veszi magát néha arra, hogy segítsen.

De különben minden rám marad.

Most, hogy jönnek haza újból a szülei.

Nagytakarítás van..Mint általában mindig ilyenkor.

Ezt is egyedül... Főzni nekik, takarítani...

A párom ilyenkor sem veszi ki a részét semmiben.

Beszéltem már erről vele.. Nem hatja meg.

Jön a tavasz a kertet is rendbe kellene tenni... Sőt, mikor múltkor anyukájával telefonon beszéltünk ... Külön kihangsúlyozta, hogy mire jön ... Rendben legyen a kert, tisztaság rend legyen.

Megemlítettem a páromnak újból, hogy legalább a kertet csinálja meg...

Nagy morogva azt mondta, hogy jó.... Nem tudok mindent egyedül rendbe tartani...Így meg ugye az lesz, hogy én vagyok a lusta, a trehany...Stbstb... Nyilván nem is mondaná ki az anyukája, de én félek mit gondolna ...

Sok mindent tudnék még mesélni...De már úgyis hosszú.segitsetek legyszives.

2017. ápr. 2. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha így kezel akkor istenem, legyen már benned annyi tartás meg becsület hogy otthagyod a büdös pi.csába!! Nem veszed észre hogy sz.arba se vesz? És még hagyod is?? Akkor meg is érdemled. Ha meg úgy érzed, hogy te jobb vagy ennél, nem vagy egy házi robotgép, nem vagy egy darab sza.r akivel így lehet bánni, akkor pápá. Legyen már benned ennyi tartás ember.
2017. ápr. 2. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

cseléd lettél

a szülők nem véletlenül örültek, h. odaköltöztél, és nem véletlenül nem fogadtak el pénzt.

viszont ledolgoztatják veled az "albérlet" árát, ez nekik kényelmesebb és olcsóbb is, mintha felvennének bejárónőt/kertészt, amíg külföldön vannak.

simán lehet egy olyan elvárás bennük feléd, h. a házukban élsz, akkor dolgozz is meg érte.

a párod egy nagyra nőtt csecsemő, nem tisztel téged, és ha lesznek gyerekeitek, majd ugyanúgy rád marad minden.

szerintem menekülj mielőbb!

2017. ápr. 2. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt nem kell adnod, mert van nekik elég. Cselédjük viszont nincs. Magadat szégyeníted meg.
2017. ápr. 2. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen lusta hülyegyerekkel mit foglalkozol? Pakolj össze, költözz el mire jönnek a szülők! Az lesz ám a nagy meglepetés!
2017. ápr. 5. 06:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A szülei tök normálisak, csak egy hibájuk volt, hogy egy önző, lusta hülyegyereket neveltek.... nem fog ő változni már... szóval jó lesz ez így neked?
2017. ápr. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!